Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΦΩΤΟ - Χανιά: Αμερικανός έκλεψε ταξί και το έριξε σε χαντάκι..!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κέντρο των Χανίων με
πρωταγωνιστή Αμερικανό στρατιωτικό του αεροπλανοφόρου Τρούμαν.



Συγκεκριμένα, ο μεθυσμένος άνδρας, ηλικίας 26 χρόνων, μόλις είχε βγει από μπαρ στο κέντρο των Χανίων, όταν πήγε στην πλησιέστερη πιάτσα των ταξί, στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Εν συνεχεία εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές, τις οποίες περιγράφουν ο οδηγός ταξί κ. Βασίλης Σκυλουράκης, που εκείνη την ώρα έβγαζε το μεροκάματό του, και ο ιδιοκτήτης του οχήματος κ. Νίκος Χειλουδάκης.



Ο Αμερικανός στρατιωτικός ήταν «τύφλα» στο μεθύσι, μπήκε μέσα στο ταξί, το έβαλε μπροστά και ξεκίνησε να φύγει.

Στην προσπάθειά του να εμποδίσει το αυτοκίνητο να φύγει ο οδηγός του κ. Σκυλουράκης δέχθηκε την επίθεση του Αμερικανού που τον χτύπησε τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά, ενώ τον παρέσυρε και με το όχημα, σέρνοντάς τον στο έδαφος.



Σε κατάσταση αλλοφροσύνης ο μεθυσμένος στρατιωτικός χτύπησε άλλα δύο ταξί προκαλώντας τους σοβαρές ζημιές, ενώ στη συνέχεια έγινε καπνός.

Τελικά, το όχημα εντοπίστηκε διαλυμένο σε ένα χαντάκι στην Αγιά.



Άμεσα για το περιστατικό ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του ταξί κ. Χειλουδάκης, ο οποίος μαζί με τον οδηγό μετέβη στο αστυνομικό μέγαρο για να υποβάλουν μήνυση.

Ο δράστης συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.



Όπως είπε ο κ. Χειλουδάκης, ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, αλλά ο ίδιος έχει καταστραφεί, καθώς το αυτοκίνητο έχει υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δουλέψει στο υπόλοιπο της σεζόν. Τόσο ο ίδιος όσο και ο οδηγός του οχήματος θα διεκδικήσουν αποζημίωση από τους υπευθύνους.

Για το περιστατικό αναμένεται η αντίδραση των Αμερικανών.

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...