Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Εκλογές στον Συνεταιρισμό Ραδιοταξί Πάτρας 18300..!

"Στους κρίσιμους και χαλεπούς καιρούς που ζούμε γενικότερα σαν κοινωνία και ειδικότερα σαν επαγγελματίες αυτοκινητιστές
Ταξι, περισσότερο από ποτέ άλλοτε είναι αναγκαία η επαγρύπνηση, η συλλογική δράση και η ανάληψη ευθύνης.
Η Eναλλακτική Kίνηση είναι μια συλλογική προσπάθεια που απώτερο σκοπό έχει την ανάδειξη και την εξέλιξη του ΣΥΝ. Π. Ε. 18300.
Οι θέσεις μας επιγραμματικά είναι
  • Ενίσχυση του στόλου μας με ειδικά οχήματα (9θέσια, ΑΜΕΑ) για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και αύξηση των εσόδων του Συνεταιρισμού.
  • Συνεργασία με κοινωνικούς φορείς με στόχο την τουριστική ανάδειξη της πόλης μας.
  • Διαφημιστική καμπάνια στα τοπικά μέσα για να γνωρίζουν όλοι τις υπηρεσίες μας.
  • Προσπάθεια ανάληψης από τον Συνεταιρισμό μεταφορικού έργου που μας ανήκει (σχολικά δρομολόγια, βιομηχανίες, συνέδρια κ.τ.λ.).

Δυστυχώς τόσα χρόνια το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του Συνεταιρισμού προέρχεται από τις εισφορές των μελών του άρα και η φαινομενική ευημερία και απογείωση του οφείλεται σε αυτές!!
Ο Συνεταιρισμός πρέπει να αποκτήσει έσοδα - κέρδη και σε αυτό το κομμάτι έχουμε και προτάσεις και όρεξη να παλέψουμε για να το καταφέρουμε.
Οι συνάδελφοι-συνέταιροι που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό μας είναι άνθρωποι με ιδέες, με διάθεση για προσφορά και με όραμα εξέλιξης του Συνεταιρισμού μας.
Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος ως επικεφαλής της παράταξης  Εναλλακτική Κίνηση Ράδιο Ταξί Πάτρας ενόψει των εκλογών του Συνεταιρισμού, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016,  ζητά την ψήφο των συναδέλφων για να γυρίσουμε σελίδα κάνοντας μια νέα αρχή για το Ράδιο Ταξί Πάτρας 18300.
Σε θέλουμε μαζί μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...