Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΠΑΤΡΑ:Σε τροχιά "προοπτικής και ανάπτυξης" τα Ράδιο Ταξί μετά την εκλογική νίκη του Κωνσταντίνου Τζουβέκα..!

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Πάτρας 18300.Ψήφισαν 349 μέλη και πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η «Ενωση Προοπτικής και
Ανάπτυξης», με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Τζουβέκα, καθώς πήρε 184 ψήφους και 5 έδρες στο διοικητικό συμβούλιο, 2 έδρες στο εποπτικό και 3 έδρες στο πειθαρχικό.
Στο ΔΣ εκλέγονται, εκτός από τον κ. Τζουβέκα, και οι Χαράλαμπος Κορδάς, Μιχαήλ Μανωλόπουλος, Ιωάννης Ξηρός και Βασίλης Γιαννακόπουλος. Για το εποπτικό εκλέγονται οι Γεώργιος Βασιλόπουλος και Σταύρος Γερμενής και στο πειθαρχικό οι Παναγιώτης Παπαγιανοπουλος, Χρήστος Παπαλεξόπουλος και Αντώνης Παπαγεωργίου.
Η «Εναλλακτική Κίνηση Ράδιο Ταξί Πάτρας», με επικεφαλής τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, έλαβε 159 ψήφους και 4 έδρες στο διοικητικό συμβούλιο, 1 έδρα στο εποπτικό και 2 έδρες στο πειθαρχικό.
Από την παράταξη στο ΔΣ εκλέγονται οι Ανδρέας Βασιλόπουλος, Ιωάννης Κόντης, Παναγιώτης Δημόπουλος και Αθανάσιος Ασημακόπουλος, στο εποπτικό ο Παναγιώτης Ρόδης και στο πειθαρχικό οι Γιώργος Συνανίδης και Ανδρέας Μέρμελας.
Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, ο κ. Τζουβέκας τόνισε  τα εξής: «Ως επικεφαλής της παράταξης Ενωση Προοπτικής και Ανάπτυξης, που έλαβε το 54% των ψήφων, θέλω να ευχαριστώ τους συναδέλφους που μας τίμησαν με τον σταυρό προτίμησης. Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί εντολή για να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε ως διοίκηση και να είναι σίγουροι όλοι ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να συνεχίσουμε την πετυχημένη πορεία του συνεταιρισμού μας».
Από την πλευρά της «Εναλλακτικής Κίνησης», που αύξησε σημαντικά τη δύναμή της και σε ψήφους και σε έδρες σε όλες τις θέσεις των διοικητικών συμβουλίων σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Ως παράταξη πραγματοποιήσαμε έναν έντιμο αγώνα ως συνάδελφος προς συνάδελφο που καθημερινά πασχίζουμε για το μεροκάματο στους δρόμους. Δυστυχώς αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι μόνοι μας αφήνουμε τις τύχες του επαγγέλματος μας στους "ολίγους", που για "ιδία συμφέροντα" διαμορφώνουν καταστάσεις. Δηλώνουμε στους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφος τους ότι τους ευχαριστούμε και δημόσια για την στήριξή τους και τους υποσχόμεθα ότι θα είμαστε και πάλι παρόντες στα δύσκολα που έρχονται. Τέλος, θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για όλα τα τεκταινόμενα, τόσο κατ' ιδίαν στους δρόμους και στις πιάτσες όσο και από τις ηλεκτρονικές μας σελίδες επικοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...