Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΑΡΘΡΟ Του Βασίλη Μαραγκάκη, Ταμία του ΣΑΤΑ: Η ΔΑΚΜΜΕ είναι η παράταξη που εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά σε κάθε ταξιτζή ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..!

Στη Γενική Συνέλευση του ΣΑΤΑ που έγινε στις 18 Απριλίου, αλλά και στο Κλαδικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε λίγο
νωρίτερα, αναδείχθηκαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως επαγγελματίες αυτοκινητιστές και προκρίθηκε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για την επίλυσή τους. 
Οι περισσότερες παρατάξεις στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν αναλώθηκαν σε στείρα αντιπολίτευση κομματικής υπόδειξης. Η κρισιμότητα των στιγμών και το μέγεθος των προβλημάτων απαιτούν σύμπνοια και κοινή γραμμή. 
Η ΔΑΚΜΜΕ, έχοντας την μεγάλη ευθύνη της ηγεσίας του κλάδου, εξακολουθεί να βάζει τον πήχη των διεκδικήσεων, στο σημείο που αντέχει και μπορεί να προσπεράσει ο κλάδος μας. Η 24ωρη απεργία που προτάθηκε από το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, συμφωνήθηκε ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις και θεωρώ ότι το αν πέτυχε ή όχι, θα φανεί, άμεσα για το θέμα των ΑΔΗΜΕ και πολύ σύντομα για τα υπόλοιπα οικονομικά αιτήματα που καταθέσαμε.

Σ’ αυτό το σημείο θέλω να υπενθυμίσω ότι και το αφορολόγητο στα 12.000€ που ζητάμε και η μείωση του ΦΠΑ στο 13%, αλλά και η μείωση του φόρου εισοδήματος, δεν αποτελούν παράλογη επιθετική πολιτική διεκδικήσεων, αλλά απαραίτητες προϋποθέσεις οικονομικής επιβίωσης του κλάδου μας. Η παρατεταμένη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, έχει φέρει τον κλάδο μας σε δύσκολη θέση από την οποία μπορούμε να βγούμε μόνο με συντονισμένες προσπάθειες, σχέδιο και υπομονή.

Οι εκλογές του ΣΑΤΑ

Σε ένα μήνα περίπου θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συνδικάτου μας για να ανάδειξη της νέας διοίκησης. Η ΔΑΚΜΜΕ μακριά από κομματική καθοδήγηση και πολιτικές σκοπιμότητες, ζητά από τους συναδέλφους την ψήφο τους για να συνεχίσει το έργο της. Με σεβασμό στο συνάδελφο και τα καθημερινά του προβλήματα, με επιχειρηματολογία και μεθοδικότητα στις διεκδικήσεις της και, πάνω από όλα, με αγάπη για το επάγγελμά μας, η ΔΑΚΜΜΕ είναι η παράταξη που εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά σε κάθε ταξιτζή.

Η συμμετοχή όλων μας στις εκλογικές διαδικασίες του συνδικάτου, είναι απαραίτητη και ουσιαστική. Με αυτήν, οριοθετούμε την ένταση της φωνής μας, την δυναμική του κλάδου και τις πιθανότητες επιτυχίας στα αιτήματά μας. Η αποχή κάνει το ταξί πιο αδύναμο. Χαμηλώνει τη φωνή μας.

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους, Υγεία, Ευτυχία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

1 σχόλιο:

  1. Καθημερινή υποκλοπή του έργου μας στο αεροδρόμιο από διάφορα τροκτικα (βαν , ουμπερ κλπ ) καρκινοματα σε λιμάνι - Κηφισό - Λιοσίων - σταθμό Λαρίσης - Ραφήνα .... Σε κάθε πιάτσα και ένα γκέτο με χασικληδες πρεζόνια άστεγους κλπ κλπ .... . Είναι εδώ κάνεις ; ακούει κανείς ; για ποια ακριβώς ψήφο μιλάμε ? Να δώσω ψήφο στην ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ... λάθος πόρτα φίλε Θύμιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε την άποψή σου...