Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Έλεγχοι από μικτά συνεργεία για την τήρηση των όρων και προϋποθέσεων ενοικιάσεως αυτοκινήτων μετά οδηγού..!

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Μεταφορών και Συγκοινωνιών Δωδεκανήσου, στο
πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των επισκεπτών αλλά και των ριζικών αλλαγών που έχουν καταγραφεί σε όλο το φάσμα των επιβατηγών και εμπορευματικών μεταφορών, με τις κυριότερες στις υπηρεσίες που συνδέονται με τον τουρισμό, συνεχίζει την ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, που επιτρέπει τη μίσθωση επιβατηγών ιδιωτικής χρήσης (ΕΙΧ) αυτοκινήτων με οδηγό, από τουριστικά γραφεία και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, καθώς και από εταιρείες και συνεταιρισμούς επιβατηγών δημόσιας χρήσης αυτοκινήτων (ταξί).

Μάλιστα, σχετικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου σε θέματα Μεταφορών και Συγκοινωνιών Δωδ/σου, κ. Χρήστου Μπάρδου, με εκπροσώπους του «Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου».

Αποφασίστηκε η  γραπτή ενημέρωση  όλων των εμπλεκομένων φορέων  από την Περιφέρεια καθώς και η διενέργεια ελέγχων από μικτά συνεργεία για  την τήρηση των όρων και προϋποθέσεων ενοικιάσεως αυτοκινήτων μετά οδηγού.

Στην διάρκεια της συνάντησης επιβεβαίωσε το κλίμα καλής συνεργασίας που υπάρχει, ενώ συζητήθηκαν εν γένει θέματα που αφορούν τον κλάδο. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην ασφάλεια των επιβατών. Σημειώνεται ότι για τον λόγο αυτόν, τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου, παρακολούθησαν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γεώργιος Γεννηματάς.

Ο κ. Μπάρδος από την πλευρά του, τόνισε πως «Στηρίζουμε τις νέες δυνατότητες στο τουρισμό με την ταυτόχρονη διαφύλαξη της νομιμότητας. Οι ιδιοκτήτες ΙΧ που θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες ιδιωτικής μετακίνησης θα πρέπει να τηρούν και τις ανάλογες προϋποθέσεις , όπως αυτές ορίζονται στην κείμενη νομοθεσία».


 ΠΗΓΗ:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...