Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

«Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία» - Εκλογές στους αυτοαπασχολούμενους των ταξί..!

Να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας» στις αρχαιρεσίες του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ (ΣΑΤΑ) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού
Συμβουλίου και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία (ΠΟΕΙΑΤΑ) καλούν τους αυτοαπασχολούμενους στα ΤΑΞΙ οι δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ. Οι εκλογές του ΣΑΤΑ θα γίνουν στις 28, 29 και 30 Μάη, από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ., στο θέατρο «Περοκέ» (πλατεία Καραϊσκάκη). Οι ταξιτζήδες ψηφίζουν με ταυτότητα ή άδεια ή βιβλίο μεταβολών και η συνδρομή έχει μειωθεί για όλους στα 20 ευρώ.

«Η μάχη αυτή είναι σημαντική, όσο σημαντικές ήταν και όλες οι μάχες που δώσαμε αυτά τα χρόνια μαζί, για να βελτιώσουμε τις συνθήκες της δουλειάς μας, για να αποτρέψουμε νέα μέτρα που φορτώνονται απανωτά πάνω μας, από την συμμαχία μονοπωλίων - ΕΕ - κυβέρνησης», αναφέρει η «Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία» και καλεί τους ταξιτζήδες να ισχυροποιήσουν τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΕΒΕ:

«Σήμερα μετά από έξι χρόνια κρίσης, που οι συνέπειές τους είναι φορτωμένες στις πλάτες μας, είναι επιτακτική ανάγκη η αλλαγή των συσχετισμών στο Σωματείο και την Ομοσπονδία. Είναι ανάγκη η ισχυροποίηση των συνεπών αγωνιστικών δυνάμεων που θα συμβάλει στην άνοδο του κινήματος, στην ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας με τους υπόλοιπους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ, με τους εργαζόμενους και όσους υποφέρουν από αυτήν τη βάρβαρη πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...