Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Μεθυσμένος οδήγουσε ανάποδα στο highway - Μετωπική σύγκρουση με ταξί..!

Από τη σύγκρουση οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων τραυματίστηκαν ελαφρά. Στον αυτοκινητόδρομο
Λάρνακας – Κοφίνου
Με συνολικά 131 μικρογραμμάρια αλκοόλης στο αίμα του αντί 22 που είναι το όριο, 45χρονος  εισήλθε χθες βράδυ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου και συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23.20 χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου από διερχόμενος οδηγούς , ότι στον αυτοκινητόδρομο από Λάρνακα προς Κοφίνου, όχημα τύπου σαλούν βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση από Κοφίνου προς Λάρνακα.

Παρά την έξοδο του Αλεθρικού ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου από τη Λευκωσία συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί που οδηγούσε 53χρονος από τη Λάρνακα.
Επί τόπου έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου οι οποίοι προέβησαν σε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης στον οδηγό του σαλούν αυτοκινήτου με ένδειξη 131 μικρογραμμάρια αντί 22 μικρογραμμάρια  που είναι το όριο. 'Ελεγχος αλκοόλης διενεργήθηκε και στον οδηγό ταξί, με μηδενική ένδειξη.

Από τη σύγκρουση οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων τραυματίστηκαν ελαφρά και με ασθενοφόρα διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκαν.

Λόγω της μέθης ο 45χρονος δεν μπορούσε να δώσει δείγμα για τελική ένδειξη ελέγχου αλκοόλη και έτσι λήφθηκε αίμα.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...