Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΡΟΔΟΣ - Συνέδριο του Ράδιο ταξί: «Το ταξί στη νέα εποχή»..!

Συνέδριο με θέμα το «Ταξί στη νέα εποχή» διοργάνωσε  προχθές το απόγευμα ο Μεταφορικός Σύνδεσμος – Ράδιο Ταξί  στο ξενοδοχείο Rodos Palace. Όπως δήλωσε ο
πρόεδρος του Μεταφορικού Συνδέσμου – Ράδιο Ταξί κ. Γιώργος Πεχυνάκης   το συνέδριο ήταν  μια από τις δράσεις που  είχαν προγραμματιστεί για το τρέχον έτος
Στο συνέδριο του Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Ρόδου με θέμα «Το ταξί στη νέα εποχή», παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου, εκπροσωπώντας το δήμαρχο Ρόδου.

Συμμετείχαν  επίσης τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι του τουρισμού, ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί της Ρόδου.
Αντικείμενο του συνεδρίου ήταν οι σχέσεις του συνεταιρισμού και των εκπροσώπων του κλάδου με την τοπική κοινωνία, η συμβολή τους στον τουρισμό και την τουριστική αγορά στο σύγχρονο περιβάλλον, αλλά και η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών.
Παρουσιάσθηκε το νέο προφίλ της εταιρείας, του μεταφορικού αυτού συνεταιρισμού  Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Ρόδου, που στηρίζεται σε δύο άξονες, της υγιούς επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης.
«Θέλουμε να έρθουμε κοντά στους πολίτες. Έχουμε διοργανώσει πολλές δράσεις. Στο συνέδριο προχθές βραβεύσαμε συναδέλφους αλλά  και τους πελάτες που μας προτιμούν. Έχουν γίνει αλλαγές που επηρεάζουν και τον κλάδο μας.  Θα πρέπει πλέον να περάσουμε σε μια νέα εποχή», δήλωσε ο κ. Πεχυνάκης.
Ο πρόεδρος του  Μεταφορικού  Συνδέσμου αναφέρθηκε και στην απόφαση που έχει ληφθεί για κατάργηση της χρέωσης των δύο ευρώ για την κλήση στο Ράδιο Ταξί.
« Από την 1η Νοεμβρίου οι πελάτες του Μεταφορικού Συνδέσμου δεν πληρώνουν για την κλήση στο Ράδιο Ταξί. Αυτό είναι σημαντικό για τους Ροδίτες που μπορούν να χρησιμοποιούν τα ταξί για τις μετακινήσεις τους χωρίς να φοβούνται για το κόστος», τόνισε ο κ. Πεχυνάκης και πρόσθεσε στις 27 Νοεμβρίου θα υλοποιηθεί με ευθύνη του συνδέσμου ακόμη μια δράση.
«Την ημέρα εκείνη όσοι  καλέσουν το Σύνδεσμο τις ώρες που θα ορίσουμε θα μετακινηθούν δωρεάν. Θα  υλοποιήσουμε και άλλες δράσεις το νέο έτος  που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον», τόνισε ο κ.Πεχυνάκης.
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε η αντιδήμαρχος, Τουρισμού   εξήρε τη νέα εικόνα του συνδέσμου των ραδιοταξί, που αριθμεί 345 μέλη, υπογραμμίζοντας:
«Σε αυτές τις δύσκολες, σε όλα τα επίπεδα, εποχές που διανύουμε, είναι σημαντικό ένας καίριος επαγγελματικός κλάδος, όπως οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί, που έχει άμεση σχέση με την εικόνα του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, να εκσυγχρονίζεται και να βελτιώνει ολοένα και περισσότερο τις υπηρεσίες του. Αποκτά μάλιστα ιδιαίτερη βαρύτητα και ευθύνη, αν αναλογισθούμε ότι  ο κλάδος αυτός αποτελεί την πρώτη και τελευταία εικόνα που αποκομίζουν οι τουρίστες που επισκέπτονται τη Ρόδο.
Είναι, επίσης, άξιο αναφοράς ότι ο Συνεταιρισμός Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Ρόδου και οι εκπρόσωποι του οδηγοί, στηρίζουν αυτή την εικόνα στους άξονες της υγιούς επιχειρηματικότητας  και της κοινωνικής ευθύνης. Αποτελεί δε από τους πλέον δυναμικούς σύγχρονους συνεταιρισμούς ταξί  της χώρας.
Από πλευράς Δήμου Ρόδου, η Διεύθυνση Τουρισμού στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια και είναι στη διάθεση του συνεταιρισμού, να βοηθήσει είτε με έντυπο υλικό, με μία σειρά εκδόσεων για την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου, αλλά και με ενημερωτικά στοιχεία για τις δράσεις και εκδηλώσεις της διεύθυνσης, προς ένα κοινό σκοπό, την αναβάθμιση και ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος».
Στο συνέδριο τιμήθηκαν για τις υπηρεσίες τους οι οδηγοί  ταξί:
ΧΡΥΣΟ ΚΩΔ 150 Πάλλας Αλέξης και Πάλλας Παναγιώτης
ΑΣΗΜΕΝΙΟ—-ΚΩΔ 22  Περδικάρης Ιωάννης και Τιβριντίδης Νικόλαος
ΧΑΛΚΙΝΟ— ΚΩΔ205  Φώτης Παναγιώτης
ΑΠΛΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ
ΧΡΥΣΟ—-ΚΩΔ 235  Μανωλάκης Αλέξανδρος
ΑΣΗΜΕΝΙΟ—-ΚΩΔ 80  Καντίνος Γιώργος και Κυριαζής Γρηγόρης
ΧΑΛΚΙΝΟ—- ΚΩΔ 345  Ποριός Δήμος και Ποριός Γιώργος
ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ
ΚΩΔ 222  Χαλκίτης Χρυσόστομος
ΚΩΔ 270  Διακάκης Βασίλης
Απονεμήθηκαν διακρίσεις και σε δύο κατοίκους του νησιού που προτιμούν τα ταξί   του Μεταφορικού Συνδέσμου για τις μετακινήσεις τους. Τιμήθηκαν συγκεκριμένα  ο κ. Τσομπάνογλου Κεμάλ  και  η Κρητικού Κατερίνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...