Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Χωρίς ταξί, δεν πάνε τα παιδιά στο σχολείο οι γονείς στο ειδικό Φιλιατρών..!

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα δεν έχουν μπει ταξί για τη μεταφορά των μαθητών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών, οι γονείς
τους δεν τα πάνε στο σχολείο. Αρκετοί δεν τα πήγαν, όπως πληροφορηθήκαμε, την Παρασκευή, και χθες και σήμερα, έπειτα από συζήτηση και απόφαση που πήραν, όλοι οι γονείς. 

«Έχουν περάσει δύο μήνες από την έναρξη της σχολικής περιόδου και ένας μήνας από τότε που ξεκίνησε, με αργοπορία, το σχολείο μας και ακόμα δεν έχουν δρομολογηθεί ταξί. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν κι άλλα παιδιά στη Μεσσηνία και σ’ άλλα σχολεία, αλλά καταλαβαίνετε πόσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα για τους μαθητές των Ειδικών Δημοτικών Σχολείων, όπως και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών. 

Τα παιδιά έχουν δικαίωμα να πάνε στο σχολείο τους και είναι ανεπίτρεπτο η Πολιτεία και η Περιφέρεια, λόγω αδράνειας και όχι έγκυρου προγραμματισμού, να καθιστούν σχεδόν απαγορευτική έως αδύνατη τη φοίτησή τους, επειδή δεν έχουν μισθωθεί και δεν έχουν δρομολογηθεί ταξί. Πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα δεν ξέρουμε, αλλά πρέπει όλοι να σκύψουν σε αυτό με ιδιαίτερη ευαισθησία, σεβασμό και υπευθυνότητα…», σημείωσε χαρακτηριστικά γονέας παιδιού.

ΠΗΓΗ: http://www.tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...