Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Μη συμμετοχή της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. στην απεργιακή κινητοποίηση της 12ης Νοεμβρίου..!

Αθήνα 3/10/15
Ο κλάδος των ταξί έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι,  χρησιμοποιεί τις απεργιακές κινητοποιήσεις, όχι για

εντυπωσιασμό, αλλά για ουσιαστικούς λόγους. Τα νέα μέτρα και η συνέχιση της υφεσιακής πολιτικής, δημιουργήματα του 3ου μνημονίου, φυσικά και δεν μας αφήνουν ασυγκίνητους. 


Θεωρούμε όμως ότι η δική μας διαμαρτυρία μπορεί  και πρέπει να γίνει με άλλους , διαφορετικούς τρόπους και όχι με 24ωρη εκτόνωση. Σεβόμαστε και κατανοούμε οποιαδήποτε διαμαρτυρία των εργαζομένων-έστω  κι αν αυτή καπηλεύεται από κομματικές  ή συνδικαλιστικές  οργανώσεις, δεν μπορούμε όμως να παρασύρουμε τους συναδέλφους σε μια διαμαρτυρία με αμφίβολα αποτελέσματα. 

Ναι, σε απεργιακές κινητοποιήσεις αλλά με συγκεκεριμένους στόχους και συγκεκριμένα αιτήματα. Ναι σε μια απεργία που θα ξεκινάει από τον κλάδο και θα τελειώνει με νίκη του κλάδου. Ναι σε μια απεργία που θα την αποφασίσουν τα συλλογικά όργανα του κλάδου και όχι άλλοι φορείς. 


Είναι αυτονόητο, ότι θα πρέπει να διασφαλιστεί η ενιαία θέση και έκφραση για τον κλάδο μας, ωστόσο η μη συμμετοχή της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α στην απεργία της 12ης Νοεμβρίου δεν σημαίνει απαγόρευση σε όποιο σωματείο επιθυμεί να συμμετάσχει.

ΠΗΓΗ: http://www.poeiata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...