Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Απερρίφθη η προσφυγή του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί για τη δρομολόγηση τουριστικού τραίνου στις Πεταλούδες..!

Mε απόφαση που εξέδωσε η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου απορρίφθηκε ως απαράδεκτη η ειδική
διοικητική προσφυγή του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου κατά της υπ’ αρ. 385/24.07.2015 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου.


Με την ως άνω απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου, που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 24.07.2015, εγκρίθηκε συγκεκριμένα η υπ’ αριθ. 95/2015 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη χορήγηση βεβαίωσης βατότητας για δρομολόγηση τουριστικού τραίνου στις Πεταλούδες με δρομολόγιο από το σημείο του κεντρικού επαρχιακού δρόμου μπροστά από το ξενοδοχείο «Alex”.


Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε συγκεκριμένα κατά πλειοψηφία να χορηγήσει βεβαίωση για τη δρομολόγηση τουριστικού τραίνου στην εταιρεία με την επωνυμία «Ευρωπαϊκά Ταξίδια Α.Ε.» που εδρεύει στη Ρόδο και συγκεκριμένα για τη βατότητα της οδού κυκλοφορίας, το συνολικό μήκος της διαδρομής συνολικά 14 χιλιομέτρων και τον καθορισμό του χώρου αφετηρίας επί της επαρχιακής οδού Ρόδου-Καμείρου.


Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου έκρινε ότι η προσβαλλόμενη διοικητική πράξη, αποτελεί ατομική διοικητική πράξη -χορήγηση βεβαίωσης βατότητας τουριστικού τρένου- μη αφορώσα όμως τον προσφεύγοντα.
Κατά συνέπεια, η δεκαπενθήμερη προθεσμία άσκησης της διοικητικής προσφυγής ενώπιον του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης εκκινεί από τη δημοσίευση της τελευταίας.


Η προσβαλλόμενη απόφαση αναρτήθηκε στην “Διαύγεια” την 29.07.2015 και η υπό κρίση ειδική διοικητική προσφυγή περιήλθε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου την 23.09.2015, με αρ. πρωτ. 64482/23.09.2015 και ως εκ τούτου έχει κατατεθεί εκπροθέσμως.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...