Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Καταργείται η χρέωση των 2 ευρώ για τις τηλεφωνικές κλήσεις σε ταξί..!

Ο Μεταφορικός Συνεταιρισμός Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Ρόδου ΣΥΝ.Π.Ε. με διακριτικό τίτλο RODOS RADIO TAXI, που αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρία μεταφορών του
Νησιού και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα αριθμώντας περισσότερα από 345 μέλη  θα ήθελε να ευχαριστήσει την Τοπική Κοινωνία για την στήριξή της τα τελευταία δύσκολα χρόνια.

«Με τις σκέψεις και τις προσπάθειές μας να κινούνται γύρω από δύο άξονες: αυτόν της υγιούς επιχειρηματικότητας που όλο και πιο φανερά έχει ανάγκη η οικονομία μας και αυτόν της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, που έχουμε ανάγκη όλοι μας ως πολίτες θα θέλαμε να ενημερώσουμε το Ροδιακό κοινό για τις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε με γνώμονα πάντα την στήριξη της Τοπικής Κοινωνίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνεταιρισμός.

Νεες Δράσεις Μείωση τιμών: Από 1η Νοεμβρίου καταργείται η χρέωση των 2 ευρώ ως κόστος της τηλεφωνικής κλήσης ταξί οπότε μειώνονται οι τελικές τιμές έως και -35%, παρά την διπλή αύξηση του ΦΠΑ από 9 σε 23% το τελευταίο τετράμηνο

Ημέρα γνωριμίας: Καθιέρωση της ημέρας Γνωριμίας-Δωρεάν μεταφοράς. Φέτος θα είναι η 27η Νοεμβρίου, οπότε και θα παρέχεται δωρεάν  μεταφορά σε όσους καλέσουν στα τηλέφωνα (σταθερά ή κινητά) του Ρόδος-Ραδιοταξί κατά τις ώρες αιχμής: 09:00-14:00 και 17:00–20:30.

Νέοι τρόποι επικοινωνίας: Καθιερώνονται νέες τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας με το τηλεφωνικό μας κέντρο τόσο από σταθερά όσο και από κινητά τηλέφωνα ενώ δίνεται πλέον η δυνατότητα κλήσης Ταξί μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα.

 Νέος τρόπος διαχείρησης παραπόνων: Καθιερώνεται ξεχωριστή τηλεφωνική γραμμή και email για παράπονα και υποδείξεις

Συνέδριο. Διοργανώνεται συνέδριο στις εγκαταστάσεiς του Rodos Palace  (16-17 Νοεμβρίου) με θέμα «Το ταξί στην νέα εποχή» . Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα της αγοράς αλλά κυρίως θα εξετασθούν τρόποι βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω βιωματικών σεμιναρίων με την συμμετοχή ειδικών εκπαιδευτών. Κατα την διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις σε πελάτες και Ιδιοκτήτες Ταξί, ενώ σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Τοπικές Αρχές.

Ανάληψη κοινωνικών δράσεων . Με γνώμονα την αλληλεγγύη και την στήριξη της Τοπικής Κοινωνίας αναλαμβάνουμε τις παρακάτω δράσεις :
Δεκέμβριος: Οργάνωση Αιμοδοσίας και παροχή τροφίμων και λοιπών υλικών σε ιδρύματα της περιοχής μας

Ιανουάριος-Φεβρουάριος: Οργάνωση δεντροφύτευσης σε αναδασωτέα περιοχή καθ’ υπόδειξη του Δασαρχείου
Μάρτιος: Καθαρισμός και υιοθέτηση παραλίας του νησιού

Οι παραπάνω δράσεις εκφράζουν την ισχυρή βούλησή μας για αλλαγή και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά ταυτόχρονα αποτελούν  και τη δέσμευσή μας για στήριξη της Τοπικής Κοινωνίας.



ΠΗΓΗ : http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...