Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: O ταξιτζής, το πικάντικο βίντεο και η ποινή της μιας μέρας..!

Καταδικάστηκε η δικηγόρος που αφού παρενόχλησε σεξουαλικά οδηγό ταξί, τον κατηγόρησε για εκβιασμό. Το θύμα την είχε
καταγράψει με το κινητό του (Vid)


Στα μαλακά έπεσε η 34χρονη δικηγόρος Jennifer Gaubret, η οποία είχε κατηγορηθεί ότι υπό την επήρεια αλκοόλ, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά οδηγό ταξί το 2012 στη Νέα Ορλεάνη. Η ποινή που της επιβλήθηκε ήταν μια μέρα διαθεσιμότητα και μια μέρα επιτήρηση.
Μπορεί η κατάληξη της υπόθεσης να μην ήταν εντυπωσιακή, ωστόσο η εξέλιξή της αξίζει την προσοχή μας, καθώς περιλαμβάνει ιστορία από οδηγό ταξί, η οποία όχι μόνο δεν ήταν παραμύθι με δράκους, αλλά αποδεικνύεται και με βίντεο!
Ο οδηγός Harvey Farrel, είχε καταγράψει με το κινητό του τη δικηγόρο, να προσπαθεί να τον πείσει να κάνουν σεξ μέσα στο ταξί του.
Η υπόθεση περιπλέχθηκε ακόμα περισσότερο, όταν ο οδηγός συνελήφθη για εκβιασμό, καθώς η δικηγόρος τον κατηγόρησε ότι της ζήτησε 60.000 δολάρια για να μη δημοσιοποιήσει το επίμαχο βίντεο.
Η δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι o Farrel της είχε στείλει ένα απειλητικό email, το οποίο όμως δεν βρέθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση.
Σε συνέντευξή της είχε υποστηρίξει μάλιστα ότι ναι μεν ήταν μεθυσμένη, ωστόσο οι σεξουαλικές της περιπτύξεις της με τον οδηγό, είχαν τη συναίνεσή του. Επίσης τόνισε ότι δεν ήξερε ότι ο Farrel την κατέγραφε.
Στο βίντεο που βλέπουμε, παρακάτω, η δικηγόρος σηκώνει τη φούστα της και προσπαθεί να πείσει τον οδηγό να προχωρήσουν περισσότερο. Ο οδηγός από την πλευρά του, προσπάθησε να την απωθήσει ρωτώντας τη πού θέλει να πάει και λέγοντάς της ότι είναι πιστός στην κοπέλα του.
Ένα χρόνο μετά την πρώτη σύλληψη της, η δικηγόρος είχε κατηγορήσει τον οδηγό ότι προσπάθησε να την εκβιάσει, ωστόσο όπως αναφέραμε δεν κατάφερε να το αποδείξει. Τώρα, μετά την καταδικαστική απόφαση (της μιας μέρας) και αφού απορρίφθηκε το αίτημά της για νέα δίκη, αναμένεται να προχωρήσει σε έφεση.


ΠΗΓΗ: http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...