Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Τα Best Value Taxi..!

Η κατηγορία των Taxi συγκαταλέγεται μεταξύ των ιδιαίτερα σημαντικών στην ελληνική αγορά των ελαφρών επαγγελματικών και οι εκπρόσωποι της
καλούνται να διανύσουν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό χιλιομέτρων κατά κύριο λόγο εντός της πόλης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το κόστος χρήσης και συντήρησης να αποτελούν τα βασικότερα κριτήρια αγοράς όπως αντίστοιχα ισχύει και για την αξιοπιστία των οχημάτων.

Η κατηγορία των Taxi επιδεικνύει πολλαπλές ιδιαιτερότητες και στην ελληνική αγορά καθώς απαρτίζεται από οχήματα που καλούνται να διανύσουν πολλαπλάσιο αριθμό χιλιομέτρων σε σχέση με τις αντίστοιχες επιβατικές τους εκδόσεις με αποτέλεσμα, η αξιοπιστία τους να αποτελεί ένα από τα βασικότερα κριτήρια επιλογής για τον σύγχρονο αυτοκινητιστή. 

Το ίδιο ισχύει ωστόσο και για το κόστος συντήρησης των εν λόγω οχημάτων καθώς επίσης και για το κόστος χρήσης δεδομένου ότι, η τιμή των καυσίμων διατηρείται σταθερά σε υψηλά επίπεδα. 

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που πολλοί επαγγελματίες επενδύουν σε λύσεις όπως η χρήση υγραερίου ή φυσικού αερίου ως καύσιμο για τον «συνεργάτη» τους, δεδομένου του σημαντικά χαμηλότερου κόστους λιανικής των συγκεκριμένων τύπων καυσίμων σε σχέση με την αμόλυβδη βενζίνη ή το πετρέλαιο κίνησης. 

Παράλληλα όμως, με βάση και τους πίνακες τιμών που περιλαμβάνουμε στο συγκεκριμένο αφιέρωμα, καθίσταται σαφές πως το κόστος αγοράς των Taxi που προσφέρουν όλες οι εταιρείες που προσφέρουν σχετικές εκδόσεις των οχημάτων τους και στην ελληνική αγορά, είναι σημαντικά μειωμένο σε σχέση με το παρελθόν, γεγονός που αναμφίβολα εξυπηρετεί σημαντικά τις προσπάθειες των συνειδητοποιημένων αυτοκινητιστών που επιθυμούν την ανανέωση του οχήματος τους, προκειμένου να μειώσουν σημαντικά το λειτουργικό κόστος τους. 

Φυσικά δεν πρέπει να παραλείπουμε το γεγονός ότι με βάση τη νέα νομοθεσία που προβλέπει την απελευθέρωση του «κλειστής» αγοράς των Ταξί, έχουν επέλθει αρκετές αλλαγές σε ότι αφορά στους τύπους των οχημάτων που είναι κανείς σε θέση να αποκτήσει καθώς πλέον, εκδίδονται ειδικές άδειες και για πολυθέσια (έως 9 θέσεις) οχήματα. 


» ΕΙΣΑΓΩΓΗ
» Ενθαρρυντική η εικόνα της κατηγορίας
» Μέση κατανάλωση από 3,6 lt./100χλμ.
» Τα Taxi του μέλλοντος είναι ήδη εδώ
» Τα χαρακτηριστικά του ιδανικού Taxi
» Η γκάμα Taxi της Citroen
» Η γκάμα Taxi της Mercedes-Benz
» Η γκάμα Taxi της Nissan
» Η γκάμα Taxi της Peugeot
» Η γκάμα Taxi της Seat
» Η γκάμα Taxi της Skoda
» Η γκάμα Taxi της Toyota
» Η γκάμα Taxi της Volkswagen
ΠΗΓΗ: http://www.autotritipro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...