Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Η αγωνία των νεφροπαθών κορυφώνεται..!

Αγωνία και αγανάκτηση, με φόντο τον καθημερινό Γολγοθά των νεφροπαθών και αφορμή το απλήρωτο μεταφορικό έργο, κορυφώνονται. Ιδιοκτήτες ταξί αλλά και
νεφροπαθείς που τάσσονται στο πλευρό τους, έκαναν το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΓΑ στο Ηράκλειο καθώς έχουν να πληρωθούν 8 μήνες.
Οι δικαιούχοι κάνουν λόγο για εμπαιγμό καθώς όπως αποδείχτηκε οι φάκελοι τους έμειναν στα συρτάρια, επειδή οι τοπικές υπηρεσίες θεώρησαν πως αρμόδιος για την καταβολή των χρημάτων ήταν ο ΕΟΠΥΥ.
Είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την αποζημίωση του μεταφορικού έργου στο Ηράκλειο.
Οι ιδιοκτήτες ταξί που καλύπτουν από την τσέπη τους εδώ και 8 μήνες όλα τα έξοδα για τη μετακίνηση των νεφροπαθών, έχουν φτάσει στα όρια τους.
Το κόστος είναι δυσβάσταχτο, ειδικότερα για όσους προέρχονται από εκτός Ηράκλειου περιοχές. Ωστόσο οι αυτοκινητιστές αδυνατούν να γυρίσουν την πλάτη τους στους νεφροπαθείς, όπως έκανε χωρίς κανένα ενδιασμό το κράτος εδώ και 8 μήνες.
Ιδιοκτήτες ταξί και αρκετοί νεφροπαθείς που βρίσκονται στο πλευρό τους πέρασαν το πρωί το κατώφλι της προϊσταμένης του ΟΓΑ στο Ηράκλειο, για να διαπιστώσουν εμβρόντητοι πως οι φάκελοι με τα δικαιολογητικά που έχουν καταθέσει, ώστε να αποζημιωθούν, παραμένουν στα συρτάρια της υπηρεσίας.
Οι υπάλληλοι, όπως εξήγησε η προϊσταμένη που δέχτηκε κεκλεισμένων των θυρών τους αγανακτισμένους δικαιούχους, περιμένουν ακόμη διευκρινήσεις καθώς θεωρούν πως το θέμα της αποζημίωσης τους , αφορά τον ΕΟΠΥΥ.
Εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ταξί και των νεφροπαθών ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέα κινητοποίησης στα γραφεία του ΟΓΑ την ερχόμενη Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου , οπότε τους υποσχέθηκαν ότι θα πάρουν απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...