Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Στις 14 Σεπτεμβρίου "κλειδώνουν" τα μέτρα..!

Εικοσιπέντε μέρες έχει ακόμα στη διάθεσή του το οικονομικό επιτελείο για να οριστικοποιήσει τα μέτρα, που θα περιλαμβάνονται στο πακέτο των 11,5
δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτό δήλωσε στέλεχος του οικονομικού επιτελείου μετά τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών.
Επιπλέον, έκανε λόγο και για εναλλακτικές παρεμβάσεις, αν τελικά κάποιες δεν εγκριθούν από τους πολιτικούς αρχηγούς ή την τρόικα.
Μεγάλο ζητούμενο, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο είναι να δοθεί το πράσινο φως για τα τελικά μέτρα. Κι αυτό, γιατί στο τραπέζι έχουν πέσει παρεμβάσεις, που ξεπερνούν τα 20 δισεκατομμύρια, αλλά πολλές εξ αυτών δεν κρίνονται πλήρως τεκμηριωμένες.
Η προσπάθεια επικεντρώνεται – μεταξύ άλλων – και στη συμμετοχή και άλλων υπουργείων στο πακέτο, ώστε να μην πέσει όλο το βάρος στο υπουργείο Εργασίας, στο οποίο – με τα ως τώρα δεδομένα – αναλογούν ήδη 5 δισ. !
Για το σκοπό αυτό, το Οικονομικών εξετάζει την αποστολή επιστολών σε όλα τα υπουργεία για διευκρινίσεις, ενώ οι συσκέψεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

http://www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...