Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ορισμός ορίων εδρών Ταξί..!

Με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Κέρκυρας «Ταξιάρχης» είχε συνεργασία ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων,
Σπυρίδων Σπύρου, προκειμένου να συζητήσουν την πρότασή τους για τον καθορισμό των ορίων της έδρας των ταξί στην Κέρκυρα.  Στη συζήτηση συμμετείχαν οι: Σπύρος Μαυρόπουλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιάννης Μακρής, Αντιπρόεδρος, Αναστ. Μουζακίτης, Γραμματέας, Θόδωρος Γελάτσουρας, Ταμίας και Σπύρος Γελάτσουρας, μέλος, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών της Περιφέρειας Ι.Ν. Ανδρέας Πανδής.       

Συναντήσεις και στις Περιφερειακές Ενότητες – Την Πέμπτη σε Λευκάδα και ΙθάκηΣημειώνεται ότι ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών της Περιφέρειας Ι.Ν. Ανδρέας Πανδής, έχει ήδη επισκεφτεί τόσο τη Ζάκυνθο όσο και την Κεφαλονιά και είχε συνεργασία με εκπροσώπους των σωματείων των ΤΑΧΙ αυτών των περιοχών, προκειμένου να συγκεντρώσει το σύνολο των προτάσεων, ενώ την προσεχή Πέμπτη θα επισκεφτεί, με τον ίδιο σκοπό, την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και την Π.Ε. Ιθάκης.
Υπενθυμίζεται ότι με τον πρόσφατο νόμο 4070/12, άρθρο 83 παρ.3 (ΦΕΚ Α’ 82/10.04.2012) για την «απελευθέρωση» των ΤΑΞΙ, ο νομοθέτης δίνει τη δυνατότητα στο οικείο Περιφερειακό Συμβούλιο να ορίσει αν τα όρια της έδρας των ΤΑΞΙ εντός μιας Περιφερειακής Ενότητας θα διευρυνθούν και θα καθοριστούν σύμφωνα με τα όρια των νέων Καλλικρατικών Δήμων ή όχι. 
Γι’ αυτό το λόγο το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων. 


http://www.anexarttitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...