Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Θέλει ραντεβού με τον Ολάντ ο Τσίπρας..!

Ραντεβού  με τον νικητή των γαλλικών εκλογών κ. Φρανσουά Ολάντ έχει ζητήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, μετέδωσε πρώτη η γαλλική εφημερίδα
Humanite – εν συνεχεία  επιβεβαιώθηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την  Humanite - η οποία απηχεί τις απόψεις του Κομμουνιστικού Κόμματος της Γαλλίας  - απάντηση ακόμη δεν υπάρχει από τη γαλλική πλευρά.
Στο site της η Humanité,  προσθέτει ότι ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να δει επίσης τον γενικό γραμματέα του PCF και πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κόμματος της Αριστεράς κ. Πιερ Λοράν που απάντησε ήδη ότι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνάντηση αυτή θα είναι παρών και ο υποψήφιος του Μετώπου της Αριστεράς στις γαλλικές προεδρικές εκλογές  κ. Ζαν-Λυκ Μελανσόν.
Ο απεσταλμένος της Humanité στην Αθήνα αναφέρει στην ανταπόκρισή του ότι ο κ. Τσίπρας ζήτησε τις συναντήσεις αυτές, επειδή «τα εκλογικά αποτελέσματα της Αριστεράς στη Γαλλία και στην Ελλάδα μπορούν να στρέψουν την Ευρώπη προς μια πορεία κοινωνική, πέρα από τα μέτρα οικονομικής λιτότητας και τις άκαμπτες απαιτήσεις του Δημοσιονομικού Συμφώνου». Κατά την γαλλική εφημερίδα σημειώνει ότι σκοπός του Αλέξη Τσίπρα είναι «να αναζητήσει με τους συνομιλητές του σημεία πολιτικών συγκλίσεων μεταξύ των διαφορετικών προγραμμάτων των δυνάμεων της Αριστεράς».

http://www.prionokordela.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...