Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΤΑΞΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ....!

Τίποτα από τα παλιά «ένδοξα» χρόνια του ΠΑΣΟΚ δεν θύμιζε η χθεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που έγινε στον Πύργο. Το μεγάλο όνομα – επί του
προκειμένου ο επικεφαλής

του ψηφοδελτίου Επικρατείας Πύρρος Δήμας – δεν ήρθε ποτέ. Αντ’ αυτού έφτασε και με μεγάλη καθυστέρηση ο πρώην γενικός διευθυντής του κόμματος και διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Η ομιλία έγινε όχι στην κεντρική πλατεία Πύργου ή στην πλατεία Δικαστηρίων που εσχάτως είχαν «μετακομίσει» οι συγκεντρώσεις, αλλά στο συνεδριακό κέντρο της Π.Ε. Ηλείας. Και εκεί η εικόνα ήταν απογοητευτική γιατί ο χώρος όχι μόνο δεν γέμισε – δεκάδες ήταν οι κενές θέσεις, αλλά όσοι υπήρχαν εκεί ήταν υποψήφιοι, στελέχη του κόμματος στο νομό και αρκετοί ηλικιωμένοι.
Απευθυνόμενος σε αυτό το κοινό λοιπόν ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος είπε πως στο ΠΑΣΟΚ «… ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ο κορμός ευθύνης της ελληνικής κοινωνίας» ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία του. Ο κ Σπυρόπουλος, χαρακτήρισε την εκλογική διαδικασία της 6ης Μαΐου, ως την κρισιμότερη των τελευταίων δεκαετιών, επισημαίνονται ότι τώρα είναι «… ώρα ευθύνης για όλους τους Έλληνες». Δήλωσε ότι «…το ΠΑΣΟΚ είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση» και συμπλήρωσε πως «…στις κρίσιμες στιγμές που έχει περάσει η χώρα μας, μόνο η δημοκρατική παράταξη μπορούσε να αναλάβει και να φέρει σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο. Ιστορικά μόνο ο δημοκρατικός χώρος τα έχει καταφέρει».

Ακόμα είπε πως ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα καταφέρει να βρεθεί κοντά στους πολίτες και να τους «αγγίξει» στην ψυχή, ενώ επιτέθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά κάνοντας λόγο για το «οριζόντιο κόμμα της δραχμής, που δυστυχώς υπάρχει. Υπάρχουν πολλοί που παίζουν με νοθευμένα ζάρια στις πλάτες του ελληνικού λαού. Λένε ωμά πολιτικά ψέματα, προτείνουν το απολύτως αδύνατο» είπε μεταξύ άλλων. 


www.ilialive.gr

http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...