Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ιδιοκτήτες ταξί Πτολεμαΐδας: Σχετικά με την ευχαριστήρια επιστολή προς το Μιχάλη Παπαδόπουλο..!

Σχετικά με την ευχαριστήρια επιστολή, που μαζί με άλλα Σωματεία ταξί απ’ ολόκληρη τη Χώρα, φέρεται ότι συνυπέγραψε το Σωματείο του οποίου εμείς οι
υπογράφοντες είμαστε μέλη, προς τον κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, υποψήφιο βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία (αλλά και προς την Νέα Δημοκρατία), έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
  • Πράγματι ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και υπεύθυνος του Τομέα υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων του κόμματος επέδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα του κλάδου μας και ειδικότερα του κλάδου της Περιφέρειας. Από την ανάληψη των καθηκόντων του στον τομέα Μεταφορών, προσέγγισε και ενημερώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία ταξί, καθώς και από το σύνολο σχεδόν των Σωματείων ταξί της Χώρας – φυσικά και των Σωματείων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Ανταποκρίθηκε σε προσκλήσεις Περιφερειακών Συμβουλίων ταξί (π.χ. Πελοποννήσου) και Σωματείων και συμμετείχε σε πάρα πολλές ενημερωτικές συσκέψεις με τους αυτοκινητιστές ταξί το τελευταίο διάστημα.
  • Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πράγματι ως κύριο άξονα για την απελευθέρωση των υπηρεσιών ταξί προέτασσε τα πληθυσμιακά κριτήρια κάτι που τελικά υιοθετήθηκε στο νόμο 4070/12
  • Επειδή, όμως, πέρα από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σαφέστατα, και άλλα κόμματα, ή και μεμονωμένοι βουλευτές και παράγοντες της πολιτικής ζωής υποστήριξαν την επιβολή πληθυσμιακών κριτηρίων (άλλωστε ο Νόμος υπερψηφίστηκε από 200 περίπου βουλευτές: ΝΔ, ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΛΑ.Ο.Σ, ΔΗΜ.ΑΡ., «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»), καθίσταται αναγκαίο οι ευχαριστήριες επιστολές, αυτές μάλιστα που υπογράφονται από συνδικαλιστικές οργανώσεις, να μην επικεντρώνονται και να απευθύνονται σε συγκεκριμένο κόμμα. Ακόμη και από το χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., μεγάλη μερίδα της κοινοβουλευτικής του ομάδας και των στελεχών του ανά τη χώρα είχε αντιταχθεί στο «τερατούργημα» Ραγκούση που δεν ήταν τίποτε άλλο από μια απόπειρα αφανισμού και ενταφιασμού μιας ολόκληρης κατηγορίας μικρομεσαίων επαγγελματιών. Βέβαια, το τι θα έκαναν αυτοί οι βουλευτές, αν τελικά το «τερατούργημα» Ραγκούση έφτανε στη Βουλή, δεν θα το μάθουμε ποτέ.
  • Εν πάση περιπτώσει, και για την αποφυγή παρερμηνειών, ευχόμαστε καλή προσωπική επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης· συμμεριζόμαστε όμως την ειδική αναφορά προς το πρόσωπο του κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του κλάδου σε δύσκολες και οριακές συγκυρίες.

Οι υπογράφοντες ιδιοκτήτες ταξί της Πτολεμαΐδας 




http://www.kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...