Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ - ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ...

@Με το τέλος της διακαναλικής της Κας Κούβελου θα έχουμε μπροστά μας ένα υπέργηρο ον, μια άμορφη μάζα ακαθορίστου φύλου. Η συσσωρευμένη ανοησία αποδεδειγμένα επιφέρει, σχεδόν πάντα, μη αναστρέψιμα παραμορφωτικά αποτελέσματα στους συλλαμβάνοντες και εκτελούντες τις υψηλές έννοιες της πολιτικής μπουρδολογίας.

@ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΜΟΥ ΕΠΟΧΕΣ... 1/3/10 Γιώργος Παπανδρέου: «με σταματούν στο δρόμο πολίτες και μου λένε ότι είναι έτοιμοι να δώσουν και το μισθό τους για την πατρίδα» 28/4/12 Θύμα αποδοκιμασιών έπεσε στην Πάτρα ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που θα είναι υποψήφιος στην Αχαϊα, έδωσε το παρόν στην χθεσινή ομιλία του νυν Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο Γιώργος Παπανδρέου, τα άκουσε για τα καλά από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο όπου γινόταν η ομιλία, με τον κόσμο να φωνάζει «κλέφτες», «ληστές» και άλλα… «κοσμητικά»! bit.ly/JXzWjI

@Χτες εμφανιστήκανε κάποια πασοκοσημαιάκια να κουνάνε κάτι θλιβερά ανθρωπάκια στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης! Σήμερα σκάσανε μύτη τα πρώτα αγράμματα μνημονιοκρολάκια σε μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να αποτρέψουν το μοιραίο... Ίσως γιατί έχουν κατανοήσει τα μπουκωμένα στόματα ότι είναι τραγικό να σου βγαίνει η ψυχή από τον κώλο! Νομοτέλεια; Πείτε το όπως νομίζετε...

@Και να σκεφτείτε ότι υπάρχουν ακόμα ψηφοφόροι που με ρωτάνε τι τους προτείνω να ψηφίσουν!!! Τα δύο χρόνια της οικονομικής καταστροφής και η απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας δε στάθηκαν, ως φαίνεται, ικανά να οριστικοποιήσουν την επιλογή τους!

@Αρκετά επιπλέοντα περιττώματα μας κάνανε την τιμή σήμερα συμπαθητικές γριούλες αυτοϊκανοποιούμενες με ιδεολογικές σαμαροβενιζελικές δονήσεις

@Θα ήθελα να σας θυμίσω κυρία Παπαρήγα τι έχει πει ο Oscar Wilde για τους φτωχούς: «Υπάρχει μία μόνο τάξη στην κοινωνία που σκέφτεται τα χρήματα πιο πολύ απ’ τους πλούσιους, κι αυτοί είναι οι φτωχοί. Οι φτωχοί δεν μπορούν να σκεφτούν τίποτε άλλο. Αυτή είανι η τραγωδία του να είσαι φτωχός»

@Συγυρισμένες νουδουκυριούλες μοντελοντυμένες και ημιξέκωλες, με περισσή την σιλικόνη στα περήφανα στήθια τους, να κριτικάρουν κουκουλοφόρους και ταραχοποιούς... Αγνοώντας οι δύσμοιρες ότι χωρίς αυτούς δε θα γινόταν ούτε βήμα προς τον πολιτισμό... Ψιλά γράμματα θα μου πείτε!

@ΜΑΥΡΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ Αντώνη Κομανέτση, αν δεν τα ξέρεις, που τα ξέρεις, τα «χαμπέρια» από την Β’ Πειραιώς, εδώ τα έχω: Στη Β' ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κάνουν πραγματική "κηδεία":  ΠΑΣΟΚ 7,6 % ΝΔ 8,1 % ΚΚΕ 12,0% ΛΑΟΣ 1,8 % ΣΥΡΙΖΑ 15,4 % ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 13,7 % ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6,4 % ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,3 % ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,7 % ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,1 % ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 14%.
Μη ξαναμιλήσεις για «αυτοδυναμία» Αντωνάκη, γίνεσαι ρεζίλι. 

@Δ. Αβραμόπουλος: «Κάναμε λάθη εσωκομματικά που έφεραν την πολυδιάσπαση της παράταξης»
Τις προάλλες παρεξηγήθηκες μ’ αυτά που σου ‘χα γράψει και τώρα έρχεσαι να πεις αυτά που σου ‘λεγα! Δυστυχώς, φίλε Δημήτρη, alea jacta es (μετάφραση: Ο κύβος ερρίφθη) Τα περί «Κομανέτσειας αυτοδυναμίας» γράφτα στο χιόνι... Εσύ πάντως βουλευτής θα βγεις... Κάτι άλλοι ας ετοιμάζονται να φορέσουν από τώρα την πλερέζα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...