Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Άκης: «Εσύ καθάρισες με τον ίδιο τον Γ.Α.Π.!»..!

Το πρόσωπο αυτό, όπως φαίνεται να προκύπτει από το ημερολόγιο του πρώην υπουργού δεν είναι άλλο από τον πρώην στενό του συνεργάτη,Γιάννη
Σμπώκο, ο οποίος διετέλεσε γενικός γραμματέας του υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ήδη ο Γιάννης Σμπώκος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση της προμήθειας των γερμανικών υποβρυχίων για σωρεία κακουργηματικών πράξεων.
«Είμαι στο χείλος του γκρεμού! Αν δεν μεσολαβήσεις τώρα, θα χαθούν όλα !», γράφει σε άλλο σημείο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος όπως προκύπτει μέσα από τις εκατοντάδες ιδιόχειρες σημειώσεις του έχει ήδη καταλάβει ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για εκείνον. «Δίωξη ή αρχείο», αναρωτιέται ο ίδιος και απαντώντας στον εαυτό του δίνει κουράγιο λέγοντας: «Πρέπει να αντέξω και τώρα στα χτυπήματα, όπως άντεξα ένα χρόνο. Και τώρα. Στο τέλος . Ακόμη περισσότερο….».
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος εμφανίζεται σίγουρος όσο ποτέ ότι θα βρεθεί στο επίκεντρο των εισαγγελικών αρχών, αφού όπως λέει: «Είμαι βέβαιος ότι από μέρα σε μέρα θα ξεσπάσουν διαδικασίες ανακρίσεων και δικαιοσύνης για όλους μας …» απευθυνόμενος στο ίδιο πρόσωπο, τον «Γιάννη» διερωτάται «Τι κάνουμε εδώ που φτάσαμε ;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...