Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο Μίμης προβλέπει τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ

Το μυθιστόρημα της πολιτικής διαδρομής του Μίμη Ανδρουλάκη, ενδεχομένως και να τον αδικεί. Εκείνος, ένα ατίθασο πνεύμα με αντι-συστημικά χαρακτηριστικά, υπήρξε διαχρονικά μέρος του συστήματος. Από το
ΚΚΕ στον Συνασπισμό, από εκεί στο ΠΑΣΟΚ, και πλέον έτοιμος για ακόμη μια «μεταγραφή», στον νέο, πλειοψηφικό κομματικό σχηματισμό που ο ίδιος προβλέπει ότι θα δημιουργηθεί στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς.
Γνώστης των υπόγειων ρευμάτων που κινούνται στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, και ξέροντας ότι η ίδια η πολιτική πραγματικότητα θα οδηγήσει στην αναγκαιότητα να υπάρξει ιδεολογικό αντίπαλο δέος στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μίμης Ανδρουλάκης προβλέπει ουσιαστικά τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Του ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον οποίο, για να μην ξεχνιόμαστε, στήριξε φανατικά ο Μίμης Ανδρουλάκης, επιχειρώντας να τον ξεχωρίσει από την υπόλοιπη… παρέα των κορυφαίων στελεχών του Κινήματος, και των ευθυνών τους για την πορεία του τόπου προς το αδιέξοδο και την κατάρρευση.
Η εκτίμηση του Μίμη Ανδρουλάκη είναι ότι ο νέος πολιτικός φορέας θα δημιουργηθεί εντός του τρέχοντος έτους, δηλαδή εντός του 2012. Κάτι που αυτονόητα συνεπάγεται εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, μετά από το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου. Μια μάχη που ο Μίμης Ανδρουλάκης φαίνεται να έχει ήδη προδικάσει για το ΠΑΣΟΚ. Όχι θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...