Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ενίσχυση ΜΜΕ επιχειρήσεων και καθορισμός εδρών ΤΑΞΙ στο Περιφερειακό συμβούλιο Ν. Αιγαίου..!

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Περιφερειακό συμβούλιο Ν. Αιγαίου την προσεχή Δυτέρα στη Σύρο. Τα θέματα που θα
συζητηθούν είναι  δέκα μεταξύ των οποίων η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το ΕΣΠΑ καθώς και ο καθορισμός εδρών Ε.Δ.Χ ταξί στις Περιφερειακές Ενότητες Κυκλάδων που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Νάξο με τη γνωστή και  επαναλαμβανόμενη κόντρα των ΤΑΞΙ της ορεινής και πεδινής Νάξου, η οποία όπως φαίνεται θα λάβει τέλος αφού σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση της Περιφερειακής αρχής είναι, μετά και την ψήφιση σχετικού νόμου,  τα ΤΑΞΙ του νησιού να έχουν κοινή έδρα.
Αναλυτικότερα:

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, που θα γίνει στις 14 Μαΐου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης,με θέματα :
ΘΕΜΑ 1ο
Επικύρωση πρακτικών 4ης/3-4-2012 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
ΘΕΜΑ 2ο
Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (Ε.Σ.Π.Α.).
Εισηγητής : κ. Περιφερειάρχης
ΘΕΜΑ 3ο
Καθορισμός εδρών Ε.Δ.Χ ταξί στις Περιφερειακές Ενότητες Κυκλάδων βάσει του αρ. 83, παρ.3 του Ν.4070 /12.
Εισηγητής : κ. Γ. Πουσσαίος
ΘΕΜΑ 4ο
Έγκριση υποβολής πρότασης στο ΕΣΠΑ(Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013», Άξονας Προτεραιότητας 2, Θεματική Προτεραιότητα 45) του έργου: «Προμήθεια μονάδων παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού σε μεγάλα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου»
-Υπογραφή διαβαθμιδικών συμβάσεων.
Εισηγητής : κ. Γ. Μακρυωνίτης
ΘΕΜΑ 5ο
Ορισμός μελών επιτροπής διαχείρισης κοινωνικού παντοπωλείου Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου βάσει της διάταξης του αρ.2 του Ν.4071/2012.
Εισηγητής : κ. Φ. Χατζηδιάκος
ΘΕΜΑ :6ο
Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Κ.Ε.Κ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε και Περιφερειακής Ένωσης Δήμων.
Εισηγήτρια : κ. Λ. Παπατσή
ΘΕΜΑ :7ο
Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση εξωτερικών όψεων Εθνικού Θεάτρου Ρόδου», προϋπολογισμού 400.000,00 €.
Εισηγητής : κ. Φ. Χατζηδιάκος
ΘΕΜΑ 8ο
Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου για την υλοποίηση του έργου«Βιωματικό Μουσείο Αγροτικής Κληρονομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Εκθετήριο Παραδοσιακών Προϊόντων».
Εισηγητής : κ. Σ. Παμπάκας

ΘΕΜΑ 9ο
Τροποποίηση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος.
Εισηγητής : κ. Φ. Χατζηδιάκος
ΘΕΜΑ 10ο
Λήψη απόφασης για ορισμό τόπου συνεδρίασης του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου.
Εισηγητής : κ. Γ. Γκούφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...