Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Το ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα για επανασυσπείρωση..!

Πυρετωδώς ετοιμάζεται η Ιπποκράτους για την προεκλογική συγκέντρωση της Παρασκευής στην Πλατεία Συντάγματος με ομιλητή τον Ε.Βενιζέλο.

Οι εκτιμήσεις στο εκλογικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ  είναι πρός δύο κατευθύνσεις ως πρός την υπολογιζόμενη μαζικότητα αλλά όλοι προσδοκούν ότι θα λειτουργήσι θετικά στο πρόβλήμα »συσπείρωση».
Οι πράσινοι επιτελείς  θεωρούν ότι η τηλεοπτική εικόνα θα λειτουργήσει »λυτρωτικά» για όσους έχουν έχουν δίλλημα να  ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και κινούνται στο μέσα -έξω.
Κάτι που ανεξάρτητα από τον όγκο, επιδίωξαν   και με την Θεσσαλονίκη.
Παρόλο που από την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι θεωρούν ότι αυτή θα λειτουργείσει προσθετικά σε αυτή της Αθήνας αφού προσθέτει σε οργανωτική εμπειρία – σε αυτές τις συνθήκες -  και αφαιρεί το στοιχείο της επιφυλακτικότητας που μπορεί να έχουν κάποιοι μήπως γίνουν επεισόδεια κλπ.
»Κάναμε την ανοιχτή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη, ήταν μια συγκέντρωση με πάρα πολύ κόσμο, με παλμό, μια συγκέντρωση στην οποία μετείχαν οικογένειες και παιδιά, δεν είχαν να φοβηθούν τίποτα και ήταν μια γιορτή για τη Δημοκρατία.
Αυτό θα είναι και  ένα μήνυμα που περνούν μαζί με το μπαράζ…τηλεφωνημάτων και προσωπικών προσκλήσεων από βουλευτές ,στελέχη, οργανώσεις κλπ. »Και καλούμε – τονίζουν  σε προεκλογικές  συγκεντρώσεις  σε γειτονιές και σπίτια – όλο τον κόσμο, που στήριξε το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, να δώσει δυναμικά το «παρών».
Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει και οργανωμένη προσπάθεια να κατέβει κόσμος και από γύρω νομούς…. Γεγονός είναι ότι η συγκέντρωση έχει αρχίσει να συζητιέται- είτε έτσι είτε αλλιώς . Αυτό προσπαθούν να αποτυπ[ωσουν  και οι πράσινοι επιτελείς με το …μότο » ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!».
Για να δούμε τι θα δούμε…


http://www.prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...