Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο Τσίπρας επιτίθεται στη Μέρκελ

Επίθεση κατά της γερμανίδας καγκελάριου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πως η κ. Μέρκελ έθεσε το ευρώ και την ευρωζώνη σε μεγάλο κίνδυνο με τα μέτρα λιτότητας.«Δεν
θέλουμε να βγούμε από την ευρωζώνη», υποστήριξε ο κ. Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο CNN, προσθέτοντας ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη θέλει να απαλλαγεί από τη λιτότητα, καθώς όπως υποστηρίζει «πηγαίνουμε κατευθείαν στην κόλαση».


Σε ερώτηση αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ ποιες θα είναι οι συνέπειες, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι αν συμβεί αυτό, την επόμενη ημέρα άλλες χώρες της Ευρώπης θα έχουν το ίδιο πρόβλημα ενώ ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την Ιταλία.

Ο κ. Τσίπρας τάσσεται κατά της επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή, υποστηρίζοντας πως σε μια τέτοια περίπτωση, «οι φτωχοί θα έμεναν με τις δραχμές και οι πλούσιοι θα αγόραζαν τα πάντα με το ευρώ».

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι σε περίπτωση που γίνει πρωθυπουργός θα ακυρώσει όλα τα μέτρα λιτότητας ενώ πρόσθεσε ότι η κρίση δεν είναι ελληνικό πρόβλημα αλλά ευρωπαϊκό.


http://tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...