Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ζημιογόνα τα Ταξί για τις ασφαλιστικές..!

Έναν ιδιαίτερα υψηλό δείκτη συχνότητα ζημιών που ανέρχεται στο 77,9% εμφανίζει η κατηγορία των Ταξί σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά
στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τελευταία στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για τον κλάδο Ασφάλισης Αυτοκινήτων, τα οχήματα της κατηγορίας των Ταξί εμφανίζουν έναν ιδιαίτερα υψηλό δείκτη συχνότητας ζημιών (77,9%).
Την ίδια στιγμή τα λεωφορεία εμφανίζουν δείκτη συχνότητας ζημιών της τάξης του 55,24% και τα φορτηγά Δ.Χ. κινούνται στο 24,73% αντίστοιχα.
Σε αντίθεση όμως με την υψηλή συχνότητα ζημιών, οι οδηγοί Ταξί προκαλούν τις χαμηλότερες ζημιές αναφορικά με το μέσο κόστος αυτών.
Από τα στατιστικά στοιχεία της Ένωσης προκύπτει πως το κόστος ανά ατύχημα για τα Ταξί ορίζεται στα 1.400 ευρώ κατά μέσο όρο ενώ την ίδια στιγμή για τα λεωφορεία το μέσο κόστος ζημιών ανέρχεται στα 1.802 ευρώ και για τα φορτηγά Δ.Χ στα 2.383 ευρώ αντίστοιχα.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως οι δηλωθείσες ζημιές σε ετήσια βάση για τα Ταξί ανέρχονται στις 13.400 (σε περίπου 17.000 οχήματα) ενώ την ίδια στιγμή αντίστοιχα, για τα επιβατικά Ι.Χ. δηλώνονται κάθε χρόνο 450.000 ζημιές σε ένα πλήθος 3,5 εκ. ασφαλισμένων οχημάτων.

http://www.autotritipro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...