Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Έκαναν υπέρβαση οι ιδιοκτήτες Ταξί, και υποδέχθηκαν τους επιβάτες του ''Calypso''

Τους ξενάγησαν αντί να τους εμποδίσουν

   Πάνω από 650 επιβάτες και περίπου 250 μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου «CALYPSO» της ναυτιλιακής εταιρείας «Louis» είχαν σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου την ευκαιρία να απολαύσουν την άψογη φιλοξενία και το θερμό καλοσώρισμά τους στην Πάτρα από τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών Α. Ε., να γνωρίσουν τους ρυθμούς της ζωής και τα αξιοθέατα της αχαικής πρωτεύουσας, αλλά και να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης.

  Οι τουρίστες αποβιβαζόμενοι του κρουαζιερόπλοιου «CALYPSO» που πρόσδεσε στο βόρειο λιμάνι στις 7.15 περίπου το πρωί, είχαν μια πρώτη «γεύση» από την Πάτρα, καθώς ο Ο.Λ.ΠΑ Α.Ε είχε διοργανώσει επίσημη υποδοχή με κέρασμα παραδοσιακών τοπικών προιόντων, ενώ ο κάθε επισκέπτης με την έξοδό του από το πλοίο εφοδιάστηκε με ενημερωτικά φυλλάδια για την ξενάγησή του στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.


  Αντίθετα με το κλίμα των τελευταίων ημερών οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου δοκίμασαν μια ευχάριστη έκπληξη αφού είχαν την ευκαιρία να μετακινηθούν δωρεάν σε αξιοθέατα της πόλης και στην ευρύτερη περιοχή με TAXI τα οποία περίμεναν στον προβλήτα τους τουρίστες. Αυτή η θετική εξέλιξη -η οποία ενισχύει και προσβλέπει σε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνδυασμένων μεταφορών στην πόλη- ευοδώθηκε μετά από την επιτυχή διαβούλευση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΛ.ΠΑ Α.Ε κ. Κώστα Πλατυκώστα και του προέδρου του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ κ. Παναγιώτη Σκέντζου.
  Το μήνυμα που δόθηκε σήμερα από την Πάτρα είναι ότι μπροστά στα σημαντικά γεγονότα που προωθούν την τοπική οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη πρέπει να γίνεται υπέρβαση των κλαδικών και προσωπικών στόχων. Οι Ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ έδωσαν το μήνυμα στην πόλη.

  Πηγή : http://dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...