Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Αναστέλλεται η απεργία μέχρι 5/9/2011

Αναστολή των κινητοποιήσεων, αποφάσισε πριν από λίγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί.

   Έπειτα από μαραθώνια συνεδρίαση και αφού είχαν αποσπάσει, χθες, επίσημη δέσμευση από τους Περιφερειάρχες ότι δεν εκδοθεί καμία νέα άδεια πριν από την ψήφιση του νόμου, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αναστολή των κινητοποιήσεων.

   Με 13 ψήφους υπέρ της αναστολής, 6 ψήφους κατά και 2 απουσίες, το Πανελλήνιο Συνδικαλιστικό όργανο των ιδιοκτητών ταξί αποφάσισε την αναστολή της απεργίας σε όλη τη χώρα, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.


   Κατά της αναστολής της απεργίας, ψήφισαν οι εκπρόσωποι των σωματείων από τη Σπάρτη, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, και την Πάτρα και δύο συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ από την Αθήνα.



  Είχε προηγηθεί μαραθώνια συνάντηση των συνδικαλιστών αυτοκινητιστών με τους 10 από τους 13 Περιφερειάρχες της χώρας στην Αθήνα και η δημόσια δέσμευση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού ότι δεν πρόκειται να εκδοθεί καμία νέα άδεια ταξί πριν από την ψήφιση του νόμου.
  Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί πάνω από 5.000 αιτήσεις από δύο ιδιώτες. Επί τάπητος τέθηκε, επίσης, το θέμα άσκησης των ποινικών διώξεων των απεργών που είχε ζητήσει ο υπουργός Μεταφορών Γιάννης Ραγκούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...