Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Δεν κάνει πίσω ο Ραγκούσης για τα ταξί

Δημοσιεύτηκε 20/8/2011 NEWSCODE.GR


   Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Καθημερινή της Κυριακής" στέλνει μήνυμα προς τους ταξιτζήδες για την απελευθέρωση του επαγγέλματος.
   Η απελευθέρωση του επαγγέλματος θα προχωρήσει, καθώς οι άδειες είναι δημόσια περιουσία αναφέρει ο Ραγκούσης και επισημαίνει πως η κυβέρνηση "θα κινδυνεύσει αν ολιγωρήσει ή συμβιβαστεί με συμφέροντα και ομάδες πίεσης" και όχι αν συγκρουστεί με συντεχνιακά προνόμια.   Ο υπουργός απαντώντας στην κριτική που του ασκείται ακόμα και εντός του ΠΑΣΟΚ για τη στάση που κρατά, τονίζει πως είναι απαραίτητο να προχωρήσουν όλες εκείνες οι δομικές αλλαγές.
   Ο υπουργός Υποδομών ξεκαθαρίζει πως θα υπάρξει μηδενική ανοχή στη φοροδιαφυγή και στην ιδιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και τονίζει πως η λύση που θα δοθεί θα διασφαλίζει τη συνολική αναβάθμιση του επαγγέλματος τόσο στις συμβατικές του μορφές, όσο και στις νέες μορφές υπηρεσιών που έχει ανάγκη ο τουρισμός.
   Βασικός στόχος μάλιστα, όπως τονίζει, είναι η τόνωση της απασχόλησης με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, δηλαδή ίσων ευκαιριών για όλους. Ο κ. Ραγκούσης δηλώνει πως η κατάσταση στην οικονομία παραμένει οριακή και τονίζει πως αυτό που προέχει είναι η σταθεροποίησή της.
   "Πρέπει να σταματήσουμε κάθε ωραιοποίηση. Βρισκόμαστε σε οριακή κατάσταση και αυτό που απαιτείται είναι η σταθεροποίηση της οικονομίας. Μόνος δρόμος, ο ανήφορος των μεταρρυθμίσεων", είναι το μήνυμα του κ. Ραγκούση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...