Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Σέρρες: Εκλογές στο σωματείο ιδιοκτητών ταξί «Άγιος Χριστόφορος»..!

Στις κάλπες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου προσέρχονται σήμερα Δευτέρα 25/5 τα μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Σερρών «Ο
Άγιος Χριστόφορος»...
Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με τις κάλπες να ανοίγουν για το κοινό στις 19.30 το απόγευμα,. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη τα οποία έχουν τα τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο ενώ όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα.
Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος απολογισμός της επερχόμενης Διοίκησης, η έγκριση των μελών για την έγκριση των νέων χώρων στάθμευσης από την Δημοτική Αρχή και ενημέρωση των μελών για τα αποτελέσματα του Πειθαρχικού Συμβουλίου.
Η κρίση χτύπησε σοβαρά των κλάδο των ταξί
Σύμφωνα με τον απερχόμενο Πρόεδρο του Σωματείου κ. Απόστολου Μπάρμπα ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη νέα διετία ο κλάδος των ταξί έχει χτυπηθεί από την κρίση με αρκετούς ιδιοκτήτες να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Επιπλέον προβλήματα στον κλάδο σύμφωνα με τον κ. Μπάρμπα αναμένεται να φέρει και η αύξηση του ΦΠΑ η οποία αναμένεται να επιβαρύνει τους καταναλωτές. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών οι οδηγοί ταξί θα τοποθετήσουν μηχανές πληρωμής με πιστωτικές κάρτες ώστε οι πολίτες να πληρώνουν λιγότερα χάρις στον χαμηλό συντελεστή που θα προβλέπεται για τις συναλλαγές με την χρήση πιστωτικής.
Αλλαγές στις πιάτσες των ταξί της πόλης
Τέλος ο κ. Μπάρμπας μας ενημέρωσε για τις σημαντικές αλλαγές που θα υπάρξουν στις πιάτσες των ταξί και έχουν ήδη υπερψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών. Η πρώτη σημαντική αλλαγή θα επέλθει στην πιάτσα που βρίσκεται στην πλατεία ΙΚΑ χωρητικότητας 10 θέσεων η οποία θα «διαιρεθεί» σε δύο μικρότερες που θα βρίσκονται στις οδούς Γενναδίου και Κωνσταντινουπόλεως χωρητικότητας πέντε θέσεων έκαστοι. Παράλληλα αναμένεται αν δημιουργηθούν δύο νέες πιάτσες η μία στην συμβολή των οδών Βενιζέλου και Τρωάδων και η δεύτερη στην οδό Ερμού. Όσον αφορά την πιάτσα της Μεραρχίας αυτή αναμένεται να μεταφερθεί στις 29ης Ιουνίου με την εκκίνηση των εργασιών πεζοδρόμησης της Μεραρχίας και το κλείσιμο της οδού Εμμανουήλ Ανδρόνικου.
Του Καγιογλίδη Παναγιώτη
ΠΗΓΗ: http://www.serraikanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...