Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ..!

Συνάδελφοι
                   η Διοίκηση του Σωματείου σας ενημερώνει ότι σύμφωνα  με σχετικές τροπολογίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και του Υπουργείου Υγείας και
Κοινωνικών Ασφαλίσεων δόθηκε παράταση στην ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τόσο στις Εφορίες όσο και στα  ασφαλιστικά ταμεία.

Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά την ευνοϊκή ρύθμιση για οφειλές προς τις Εφορίες με διαγραφή των προσαυξήσεων στα ληξιπρόθεσμα χρέη των οφειλετών ισόποση με το ποσό που καταβάλλουν για την εξόφληση της αρχικής οφειλής, που έληγε στις 27 Απριλίου δόθηκε επιπλέον παράταση για ένα μήνα δηλαδή μέχρι τις 27 Μαΐου.

          Για τη ρύθμιση προς τα ασφαλιστικά ταμεία δόθηκε παράταση μέχρι τις 2 Ιουνίου. Με  την τροπολογία αυτή ρυθμίζονται επίσης ληξιπρόθεσμες οφειλές για επιπλέον 1 μήνα άρα μπορούν να ενταχθούν στη  ρύθμιση όσοι έχουν τέτοιες οφειλές μέχρι 1η Απριλίου του 2015. Επιπλέον προβλέπονται διαφοροποιημένοι και ευνοϊκότεροι όροι απώλειας της ρύθμισης για τα ταμείο μας τον  ΟΑΕΕ και συγκεκριμένα  η καθυστέρηση  πέραν του 1 μηνός 1 δόσης της ρύθμισης που υπήρχε μετατρέπεται σε 3 δόσεις ανά 12μηνο  προγράμματος ρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...