Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Νέες στάσεις Ταξί στο Κέντρο της πόλης των Σερρών..!

Η νέα χωροθέτηση ικανοποιεί το σύλλογο «Άγιος Χριστόφορος»...
Διευθετήθηκε τελικά το θέμα της
χωροθέτησης των στάσεων των ΤΑΞΙ στο Δήμο Σερρών. Το θέμα απασχόλησε την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Σερρών το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαΐου και εισηγητής ήταν ο αντιδήμαρχος έργων και Καθημερινότητας Ηλίας Γκότσης. 
Σύμφωνα με την απόφαση καταργείται ο χώρος στάθμευσης των Ταξί μπροστά ο μπροστά στο Πάρκο του ΙΚΑ. Από τις συνολικά δέκα θέσεις στάθμευσης που λειτουργούν τώρα οι πέντε θα μεταφερθούν Νοτίως της οδού Εθνικής Αντίστασης και συγκεκριμένα στην Οδό Γενναδίου, και οι υπόλοιπες πέντε στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Επίσης όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες πεζοδρόμησης της οδού «Κ. Καραμανλή» από το ύψος της Πλατείας Κρονίου ως το ύψος της οδού Ιουστινιανού οι θέσεις στάθμευσης των Ταξί που θα χαθούν θα μεταφερθούν στην οδό 29ης Ιουνίου, κοντά στο υπόγειο σταθμό Στάθμευσης αυτοκινήτων. Παράλληλα θα δημιουργηθούν άλλες τέσσερις θέσεις στάθμευσης στην Οδό Ερμού( στο ύψος του πάρκου) και  τέσσερις θέσεις επί της οδού Βενιζέλου και Τρωάδος γωνία. Τη συνεδρίαση του Δ.Σ. παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Σωματείου Ταξί Ν. Σερρών Απόστολος Μπάρμπας ο οποίος δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος από την χωροθέτηση των νέων στάσεων των ΤΑΞΙ.
Βρέθηκε η χρυσή τομή
Μιλώντας στο «Σ.Θ.» αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών για την ομόφωνη απόφαση που ελήφθη. Εξέφρασε την ελπίδα το θέμα να περάσει και να εγκριθεί και από την Περιφέρεια η οποία είναι αρμόδια βάση των νόμων του «Καλλικράτη». Πρόσθεσε ότι η λύση και η χρυσή τομή που επιτεύχθηκε ικανοποιεί τους επαγγελματίες- αυτοκινητιστές. 
«Για τον κλάδο μας ήταν ζωτικής σημασίας ο χώρος στάθμευσης επί της οδού Εθνικής Αντίστασης. Με την χωροθέτηση στις οδούς Γενναδίου και Κωνσταντινουπόλεως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τους ασφαλισμένους του πρώην ΙΚΑ, τους συμπολίτες μας που επισκέπτονται τον Αξονικό Τομογράφο, αλλά και την νεολαία που επιθυμεί να επισκεφθεί το καλοκαίρι τα καταστήματα της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων» δήλωσε ο Απόστολος Μπάρμπας.
Δ.Ν.
Πηγή: sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...