Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Συνεχίζεται η διένεξη ταξί – ανοικτών λεωφορείων..!

  • Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλούν οι ταξιτζήδες
Στη δικαιοσύνη ετοιμάζεται να  προσφύγει ο
Σύνδεσμος Ιδιοκτητών  Ταξί για να ακυρώσει την απόφαση που έχει ληφθεί για την στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων ανοικτού τύπου  σε χώρο που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι.

«Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για να μην εφαρμοσθούν αποφάσεις που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον κλάδο μας και στην πόλη», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί κ. Μιχάλης Μαστόρου.
Όπως τόνισε  ο κ. Μαστόρου ο μόνος χώρος που  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη στάθμευση των συγκεκριμένων οχημάτων είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από  το  τουριστικό πρακτορείο της κ. Ε. Ψυλλάκη  κοντά στο τουριστικό  λιμάνι.
«Είναι η πρώτη φορά που συμφωνήσαμε  σε  κάτι. Εμείς θέλουμε να εκτελούν δρομολόγια και  τα τουριστικά λεωφορεία ανοικτού τύπου. Αποτελούν μια ατραξιόν για τη Ρόδο. Πρέπει όμως να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή το θέμα που έχει να κάνει με τη στάθμευσή τους κοντά στο τουριστικό λιμάνι», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί.
Υπενθυμίζεται πως για το συγκεκριμένο θέμα πραγματοποιήθηκε  τον περασμένο Απρίλιο και σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου.
Οι ταξιτζήδες ζήτησαν την παρέμβαση του δημάρχου προκειμένου να μην ληφθούν αποφάσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην πόλη.
Ο κ. Χατζηδιάκος  διαβεβαίωσε τους αυτοκινητιστές  πως η απόφαση που θα ληφθεί για τη στάθμευση των ανοικτών λεωφορείων σε χώρο απέναντι από το λιμάνι θα έχει προσωρινό χαρακτήρα.
Η διοίκηση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί τελεί σε αναμονή, όπως δήλωσε ο κ. Μαστόρου και  για την ΚΥΑ με την οποία θα καθοριστούν οι στάσεις των συγκεκριμένων οχημάτων.
Το συγκεκριμένο θέμα προκάλεσε έριδες σε συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Ρόδου.
Με αφορμή την εισήγηση που  κατατέθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου  οι ταξιτζήδες αντέδρασαν έντονα και απείλησαν ακόμη και με απεργιακές κινητοποιήσεις.
Σε ερώτηση σχετικά με την απόφαση που έχει ληφθεί από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ για την μεταφορά τουριστών από το αεροδρόμιο στην περιοχή του Φαληρακίου, ο κ. Μαστόρου δήλωσε πως δεν έχει ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα.
«Δεν έχουμε ενημερωθεί για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν γνωρίζουμε για την πραγματοποίηση δρομολογίων από το αεροδρόμιο στο Φαληράκι. Θα μείνει συγκοινωνιακό έργο και για τα ταξί στη Ρόδο;», αναρωτήθηκε ο κ. Μαστόρου.


 ΠΗΓΗ:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...