Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: Φαινόμενα παραβατικότητας..!

Πάτρα   18/05/2015


ΠΡΟΣ
Όλους τους
 Συναδέλφους
ΚΟΙΝΟΠ.: 1) ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΠΆΤΡΑΣ
                       2)ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΕΞΠΡΕΣ
          =============
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ:   Φαινόμενα παραβατικότητας
Συνάδελφοι
η Διοίκηση του Σωματείου θέλει να σας επιστήσει την προσοχή στα παρακάτω:

1ον: Στα φαινόμενα παραβατικότητας που παρατηρούνται από την ανασφάλιστη εργασία ορισμένων οδηγών καθώς και συνταξιούχων ιδιοκτητών αλλά και ατόμων που στερούνται ειδικής κάρτας. Καλούνται οι συνάδελφοι ιδιοκτήτες ταξί να μεριμνήσουν και να φροντίσουν έτσι ώστε τα άτομα που απασχολούν ως οδηγούς στα αυτοκίνητά τους να εργάζονται νόμιμα, αφού αφενός μεν γίνονται έλεγχοι από τα αρμόδια όργανα πράγμα που επισύρει βαρύτατες ποινές για τους ιδιοκτήτες, αφετέρου δε τέτοιες ενέργειες και φαινόμενα πλήττουν τους νόμιμα λειτουργούντες  επαγγελματίες ταξί οδηγούς και ιδιοκτήτες.

2ον: Παρατηρείται επανεμφάνιση του φαινομένου της παράνομης στάθμευσης ταξί, τις νυχτερινές ώρες, έξω από τα κέντρα διασκέδασης με στόχο τη μίσθωσή τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία παράνομων σταθμών ταξί, καθώς και αθέμιτου ανταγωνισμού ιδιαίτερα στην οδό Ποσειδώνος στο Ρίο κατά τη θερινή περίοδο. Στη συγκεκριμένη περιοχή παρόλο που ήδη υπάρχουν δύο νόμιμοι σταθμοί ταξί (Ανατολική και Δυτική Προβλήτα), το φαινόμενο της παραβατικότητας γίνεται όλο και πιο έντονο. Αυτή η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων είναι αντιδεοντολογική και αντίκειται στον κανονισμό λειτουργίας των ταξί (Π.Δ. 244/1987).

Το Δ.Σ. του Σωματείου με ομόφωνη απόφασή του θα προβεί στις απαραίτητες  ενέργειες που προβλέπονται από τους νόμους και τις κείμενες διατάξεις με στόχο την οριστική εξάλειψη κάθε είδους παραβατικότητας, ζητώντας αν χρειαστεί και την αρωγή των αρμοδίων οργάνων.
 
Καλούνται οι Διοικήσεις των δύο ραδιοδικτύων να συνεπικουρήσουν στις ενέργειες αυτές και να συνεργαστούν με το Σωματείο στη σοβαρή αυτή προσπάθεια εξάλειψης των παραπάνω φαινομένων παραβατικότητας .

Για το Δ.Σ.
               Ο                                                                   Ο
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  Σκέντζος  Παναγιώτης                          Σίδερης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...