Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Άρθρο του Γρηγόρη Αποστολίδη, προέδρου του Εurotaxi Καβάλας και του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί ΑΜΘ..!

Ο Ελληνικός λαός είναι ένας περήφανος λαός που την περηφάνια την κληρονόμησε και την κουβαλά στο DNA του. Ο περήφανος άνθρωπος δεν επαιτεί, δεν εκλιπαρεί. 


Ο περήφανος άνθρωπος κρύβει την φτώχεια του και την δυστυχία του κάτω από ένα πλατύ χαμόγελο και υπομονή. Ο περήφανος άνθρωπος δεν ξεσηκώνετε εύκολα όταν κάποιος τον ραπίσει και καταλάβει την δύσκολη θέση που κατέχει. Προτιμά να αυτοκτονήσει από το να δώσει το δικαίωμα στον άλλο να χαρεί για την δυστυχία του.

Το κουβαλά αυτό από πολύ παλιά από τότε που του έλεγαν να αλλάξει πίστη για να σωθεί και αυτός προτιμούσε τον θάνατο.

Μήπως αυτό δεν ήταν αυτοκτονία;

Το έζησε όταν μαζικά εκτελούσαν χωριά ολόκληρα οι κατακτητές που ζητούσαν πληροφορίες για τα παλικάρια της αντίστασης και κανείς δεν άνοιγε το στόμα του.

Μήπως ούτε και αυτό δεν ήταν αυτοκτονία;

Δυστυχώς αυτό το κοπάδι των αετών η ιστορία έχει δείξει ότι διοικούνται τις περισσότερες φορές από ανάξιους υποτελείς και δοσίλογους πολιτικούς που προωθούν τα ξένα συμφέροντα στην πατρίδα μας.

Να γιατί αυτός ο έρημος ο ελληνικός λαός υπομένει τόσα και τόσα και δεν διαμαρτύρεται.

Να γιατί δεν αλλάζει τίποτε σε αυτόν τον τόπο και γιατί οι πολιτικοί, μας δουλεύουν και βολεύονται.

Να γιατί όλα έχουν να κάνουν με καθαρά προσωπικά οφέλη, φιλοδοξίες και καθαρά πελατειακές θέσεις με απώτερο σκοπό το κέρδος. Κέρδος είτε οικονομικό, είτε εξαργυρώσιμο πολιτικά με θέση εξουσίας ή θεσμικού παράγοντα αντίστοιχα.

Αυτά γιατί όλα σε αυτόν τον λαό τα χρεώνουμε και όλοι αυτόν κατακρίνουμε τελευταία. Από το μαζί τα φάγαμε έως τα λεφτά υπάρχουν, έναν σκοπό είχαν. Να ξεγελάσουν και να καπηλευτούν αυτόν τον λαό για δικό τους όφελος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Η μνήμη και η γνώση είναι όπλα. Άς τα χρησιμοποιήσουμε στους σύγχρονους κατακτητές όπως και να λέγονται είτε Τρόικα είτε ΔΝΤ. Όσο εμείς επιτρέπουμε, τόσο οι άλλοι προσχωρούν. Μπροστά στην Ελλάδα και τους Έλληνες δεν χωρούν ούτε κόμματα ούτε πολιτικές ούτε κομματικές πειθαρχίες και διλλήματα.

Αφιερωμένο με πόνο ψυχής σε όλους τους Έλληνες πολιτικούς, αρχή γεννωμένης από τους βουλευτές της Καβάλας, που είδα, άκουσα, συνομίλησα και σεβάστηκα σήμερα, στην σύσκεψη για τον ΟΑΕΕ στη πόλη μου.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ EUROTAXI ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑΞΙ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...