Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η: Απεργία- Μετάβαση στην Αθήνα στις 30 Μαρτίου..!

 Πάτρα 24/03/14

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΘΕΜΑ: Απεργία-συμμετοχή του κλάδου στην πανελλαδική συγκέντρωση  διαμαρτυρίας  στην Αθήνα την Κυριακή 30 Μαρτίου

Συνάδελφοι
 επανερχόμαστε και σας υπενθυμίζουμε την απόφαση που ελήφθη στην τελευταία τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας για συμμετοχή του κλάδου στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην Αθήνα που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΒΕΕ.
Πιο συγκεκριμένα :
Την Κυριακή 30 Μαρτίου θα γίνει 24ωρη απεργία με ακινητοποίηση των οχημάτων μας από τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 το πρωί έως τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Στα πλαίσια της πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΒΕΕ για την Κυριακή 30 Μαρτίου θα γίνει μετάβαση στην Αθήνα με μισθωμένα από τη ΓΣΕΒΕΕ πούλμαν μαζί με άλλους συναδέλφους από τα Σωματεία μέλη της ΟΕΒΕΣΝΑ. Προσυγκέντρωση 09:30 η ώρα το πρωί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και αναχώρηση στις 10:30 για Αθήνα. 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δείξουν έμπρακτα την διαμαρτυρία τους συμμετέχοντας δυναμικά και μαζικά στην παραπάνω απεργία  και συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Προκειμένου να γίνει σωστή οργάνωση της κινητοποίησης και να εξασφαλιστεί ο αναγκαίος αριθμός πούλμαν που θα μισθωθούν καλείστε να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή στα μέλη του προεδρείου του Σωματείου μας.


               Ο                                                                     Ο
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σκέντζος  Παναγιώτης                                                                  Σίδερης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...