Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα βόμβα από τρόικα για τα ταξί «Το ταξί έχει ήδη πεθάνει» λένε οι ταξιτζήδες της Λαμίας..!

Αποκαρδιωμένοι παρακολουθούν οι ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ στην Χαλκίδα τις αλλαγές που προωθούνται στον κλάδο τους με το πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση
στη Βουλή αύριο Παρασκευή. Βάσει αυτού, δίνεται η δυνατότητα σε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με οδηγό να εκτελούν μεταφορές επιβατών -με αυτοκίνητα κάτω των 1.500 κυβικών- αλλά και σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ενοικιαζομένων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών να εκτελούν μεταφορικό έργο.
«Πάρτε τις άδειες και σβήστε τα χρέη μας και από το μηδέν να ξεκινήσουμε μαζί με τους οδηγούς ενοικιαζομένων», διαμηνύουν αγανακτισμένοι .

«Το ταξί έχει ήδη πεθάνει» λένε οι ταξιτζήδες της Λαμίας

μετά τα δημοσιεύματα για νέο άνοιγμαΑδιάφοροι απέναντι στην οποιαδήποτε αλλαγή επιχειρήσει να περάσει η κυβέρνηση και που αφορά στον κλάδο τους εμφανίζονται οι ταξιτζήδες της Λαμίας αφού όπως εξηγούν η κατάσταση δεν γίνεται χειρότερη για αυτούς.

Οι αυτοκινητιστές διανύουν τις χειρότερες ημέρες του επαγγέλματος, με τα ταξί να μην χωρούν πια στις πιάτσες της πόλης αφού δεν υπάρχει επιβάτης ούτε για δείγμα.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την εξομοίωση του έργου τους με αυτό των ενοικιαζόμενων οχημάτων ΙΧ με οδηγό δεν τους αγγίζουν και θεωρούν πως δεν θίγονται από το πολυνομοσχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...