Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Μηνιαία η καταβολή των εισφορών στον ΟΑΕΕ..!

Με την ψήφιση του παρακάτω άρθρου του πολυνομοσχεδίου «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του ν. 4046/2012 και
άλλες διατάξεις» που έχει κατατεθεί στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, οι εισφορές του ΟΑΕΕ θα καταβάλλονται από τους υπόχρεους ασφαλισμένους μηνιαίως και μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα εκείνου στον οποίο ανάγονται, διαφορετικά από την πρώτη ημέρα του μεθεπόμενου μήνα θα καθίστανται καθυστερούμενες και θα υπόκεινται σε επιβαρύνσεις, σύμφωνα με τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ

«Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του ν. 4046/2012 και άλλες διατάξεις»

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΙΑ:
ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΥΠΟΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΙΑ.1: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Α.Ε.Ε.

1. Η παράγραφος 2 του άρθρου 15 του π.δ. 258/2005 περί Καταστικού του Ο.Α.Ε.Ε. (Α'316) όπως ισχύει, αντικαθίσταται ως εξής:

«2. Οι εισφορές καταβάλλονται από τους υπόχρεους ασφαλισμένους μηνιαίως και μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα εκείνου στον οποίο ανάγονται, διαφορετικά από την πρώτη ημέρα του μεθεπόμενου μήνα καθίστανται καθυστερούμενες και υπόκεινται σε επιβαρύνσεις, σύμφωνα με τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.

Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και ύστερα από γνώμη του Δ.Σ. του Ο.Α.Ε.Ε. που εκδίδεται εντός διμήνου από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, καθορίζονται ο χρόνος έναρξης και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής.»


Συνημμένα Αρχεία:
Αιτιολογική-Εισηγητική Έκθεση 
Τροποποιούμενες ή καταργούμενες διατάξεις 
Διατάξεις Σχεδίου ή Πρότασης Νόμου 
Έκθεση Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους 
Ειδική Έκθεση (άρθρο 75 παρ 3 του Σ) 
Έκθεση Αξιολόγησης Συνεπειών της Ρύθμισης

ΠΗΓΗ: 
http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...