Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟ:Συνάντηση Γιαλόγλου με τον Εμπορικό Σύλλογο και τους ιδιοκτήτες ταξί Σύρου..!

Με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου και του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Σύρου “Ο Άγιος Χριστόφορος” συναντήθηκαν χθες (11/3/2014) ο υποψήφιος δήμαρχος,
Ανδρέας Γιαλόγλου, και μέλη του δημοτικού συνδυασμού “Σύρος, ένα βήμα μπροστά”.

Κατά τις δύο συναντήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών εκπροσώπων του συνδυασμού με τις παραγωγικές τάξεις και φορείς της συριανής κοινωνίας, συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες, οι οποίοι ενημερώθηκαν διεξοδικώς για το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού αναφορικά με τα θέματα αυτά.

Η διαδικασία προετοιμασίας του έργου της ανάπλασης της παραλίας της Ερμούπολης, οι ενέργειες που γίνονται για την έγκριση του Master Plan, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για τη μεταφορά του λιμανιού, η πορεία εφαρμογής της ελεγχόμενης στάθμευσης, αλλά και η αναγκαιότητα ανάπτυξης περιφερειακών χώρων στάθμευσης στην περίμετρο της πόλης, ήταν ορισμένα από τα κεντρικά ζητήματα στα οποία δόθηκε έμφαση στη διάρκεια της συνάντησης με τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται επίσης και σε ζητήματα επιμέρους κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και ενίσχυσης της οδικής σήμανσης σε διάφορα σημεία της πόλης που θεωρούν αναγκαία.
gialogloy emporoi

Και από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου έθεσαν στον κ. Γιαλόγλου και τα μέλη του συνδυασμού ζητήματα μείζονος σημασίας για τον κλάδο τους. Μεταξύ άλλων, οι έμποροι έκαναν αναφορά στο θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης στην περιοχή “Νησάκι” και στο ιστορικό κέντρο Ερμούπολης, αναφερόμενοι σε διορθωτικές παρεμβάσεις που προτείνουν να υλοποιηθούν για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του μέτρου. Εκτός των άλλων, συζητήθηκαν ζητήματα όπως η αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού στον πεζόδρομο, η εφαρμογή ωραρίου φωρτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων κ.ά. Κατά τη συνάντηση τα στελέχη του συνδυασμού παρουσίασαν στους εκπροσώπους των εμπόρων το πρόγραμμα του συνδυασμού γύρω από τον βασικό πυλώνα της ενίσχυσης του τουριστικού προσανατολισμού του νησιού, ανταλλάσσοντας απόψεις και καταγράφοντας τις προτάσεις του Συλλόγου.

Οι προτάσεις των εκπροσώπων των φορέων και συλλόγων του νησιού καταγράφονται και αξιολογούνται από τις ομάδες εργασίας του συνδυασμού “Σύρος, ένα βήμα μπροστά”, με στόχο την εκκίνηση και διατήρηση ενός ανοικτού διαύλου επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...