Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΗΓΩΝ ΤΑΞΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ..!

Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, το Σωματείο Οδηγών Ταξί Σαντορίνης «Ο Οδηγός», πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη ετήσιαχοροεσπερίδα του, καθώς
συγκροτήθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Η σύνθεση του Δ.Σ. είναι: Πρόεδρος ο Σωτήρης Ματσούκας, Αντιπρόεδρος o Μάρκος Δανασσής, Γενικός Γραμματέας o Νίκος Ρούσσος, Ταμίας o Χρήστος Μπουτσικάκης και Μέλος ο Δημήτρης Κικιβαράκης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο, η χοροεσπερίδα δεν είχε οικονομικές βλέψεις, αλλά μόνο τη γνωριμία με την τοπική κοινωνία και τη γνωστοποίηση των στόχων του Σωματείου, όπως είναι η αναβάθμιση του κλάδου, η εκπαίδευση και η ενημέρωση των μελών για ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Βαγγέλης Σιγάλας και κ. Ιουλία Καραμολέγκου, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Αργυρός, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Σιγάλας, ο Αστυνομικός Διοικητής Θήρας Κ. Δημήτρης Παντελής, ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας κ. Γιάννης Λαμπράκης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας κ. Φωτεινή Εφεντάκη, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί κ. Γιώργος Πελεκάνος και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε περισσότερα στο santonews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...