Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Aνακοίνωση της ΠΑΣΕΒΕ για τις εκλογές στο σωματείο ΤΑΞΙ Ηρακλείου στις 10 Νοεμβρίου..!

Χαιρετίζουμε τους συνάδελφους ταξιτζήδες που με πείσμα και αισιοδοξία έφτασαν στην κάλπη και ενίσχυσαν τις αντιμονοπωλιακές δυνάμεις στον κλάδο.

Με το 22% που κατέλαβε στη Διοίκηση πήρε μια έδρα, τρεις (3) στην ΟΕΒΕΝΗ και τρεις (3) στην ΠΟΕΙΑΤΑ.
Η Αγωνιστική Συνεργασία Ταξί Ηρακλείου (που συσπειρώνεται στην ΠΑΣΕΒΕ) για πρώτη φορά στην πόλη μας έδωσε το "παρών" με δικό της συνδυασμό στις αρχιερατείες του σωματείου, καλώντας τους συναδέλφους ταξιτζήδες να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να ανασυγκροτήσουν το σωματείο σε αγωνιστική, αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση.
Κόντρα στην κυβερνητική πολιτική που  σχεδιάζει και υλοποιεί νέα μέτρα επιδείνωσης της ζωής μας. Μέτρα που οδηγούν χιλιάδες εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους στην ανέχεια, στη μιζέρια και την ανεργία. Την ώρα που οι φόροι και τα χαράτσια, σε συνδυασμό με την αναδουλειά, μας πνίγουν. Την ώρα που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να πληρώσουμε τον ΟΑΕΕ και είμαστε χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη, η κυβέρνηση προχωράει σε κατασχέσεις και ετοιμάζει στρατόπεδα - φυλακές για χιλιάδες οφειλέτες.
Μοναδική προοπτική και για τους αυτοαπασχολούμενους στα ΤΑΞΙ σε αντίθεση με τη κακοπληρωμένη δουλειά και τη φτώχεια που τους καταδικάζει το σημερινό σύστημα, είναι ο Αγώνας για άλλο δρόμο ανάπτυξης της κοινωνίας και της οικονομίας, χωρίς μονοπώλια.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουμε στο ίδιο αγωνιστικό δρόμο, που ακολουθήσαμε στις απεργίες και μετά, να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, να παραμερίσουμε τις συμβιβασμένες ηγεσίες.
Παλεύουμε για την κατάργηση των νόμων που διαλύουν τη δουλειά μας.
Η πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ και στο θέμα της απελευθέρωσης και σε όλα τα ζητήματα δεν διορθώνεται. Μόνο ανατρέπεται!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...