Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Αποκλεισμός συναδέλφων από το Μέγαρο Μουσικής.Κανένας συνάδελφος αποκλεισμένος από καμία πιάτσα...!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΘΕΜΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Καταδικάζουμε τον απαράδεκτο  παράνομο αποκλεισμό των συναδέλφων από το TAXI WAY  στο μέγαρο μουσικής.

Σαν σωματείο αφήσαμε εθελοτυφλώντας να διαιωνίζεται μια απαράδεκτη κατάσταση, που στρέφει μια μερίδα συναδέλφων εναντίον άλλων συνάδελφων.

Η ευθύνη ,ειδικά του προεδρείου , είναι τεράστια γιατί γνώριζε το πρόβλημα μετά από πλήθος καταγγελιών και το απέκρυπτε,αποφεύγοντας για τους δικούς του λόγους να το φέρει σε Δ.Σ.

Στις 4/11/2013 και ώρα 6.00 μμ , το θέμα ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί στο σωματείο παρουσία των διοικήσεων των Ρ/Τ  , ώστε επιτέλους να τελειώνουμε με κάθε είδους νταβατζήδικους ,εν είδει  κουτσαβακισμού, παράνομους αποκλεισμούς συναδέλφων από πιάτσες όπως στο μέγαρο μουσικής και αλλού.
Παρόλο την σοβαρότητα του ζητήματος , οι διοικούντες του ραδιοταξί TAXIWAY (υπεύθυνοι του θέματος που δημιουργήθηκε) δεν εμφανίστηκαν , όπως επίσης και  τέσσερα μέλη του Δ.Σ. ΕΡΜΗ θεωρώντας πιθανόν ότι το θέμα δεν τυγχάνει σοβαρότητας.

Αυτό το απόστημα πρέπει να σπάσει άμεσα πριν  βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Κανένας συνάδελφος αποκλεισμένος από καμία πιάτσα.

Δυστυχώς η νομοθεσία που ισχύει (3109,4070,4199) καθιστά τους συνεταιρισμούς Ρ/Τ από μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα όπως ήταν με τον 1667, σε επιχειρήσεις που λειτουργούν ανταγωνιστικά με σκοπό το μέγιστο δυνατό κέρδος στις πλάτες των μελών τους κι αυτό φαίνεται τώρα με την κρίση που οξύνει  τον ανταγωνισμό.

Καθιστά τους  συνεταιρισμούς αυτούς στα πρότυπα των ιδιωτικών Α.Ε. επιχειρήσεων.

Τους δίνει το δικαίωμα να συνάπτουν ιδιωτικά συμφωνητικά με οποιονδήποτε, εξού και ο μανιώδης ανταγωνισμός μεταξύ των Ρ/Τ να εξοβελίσει το ένα το άλλο,(να το απομακρύνει δλδ από την θέση που κατέχει).

Επίσης αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι συνάδελφοι είναι ότι πλέον και οι εταιρίες ενοικίασης ΙΧ μετά οδηγού ( υπάρχουν ήδη οι στόλοι μεγάλων εταιριών ) μπορούν να επισυνάπτουν ιδιωτικό συμφωνητικό, όπως π.χ με τα ΚΤΕΛ, αεροδρόμιο, νοσοκομεία,φορείς,ξενοδοχεία κτλ.και να μας πετάξουν όλους απ' έξω.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝ.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εμείς επομένως λέμε εφόσον καλώς ή κακώς , το νομικό πλαίσιο είναι αυτό που είναι,ότι
επιτέλους τα 3 Ρ/Τ   πρέπει να αφήσουν στην άκρη συνδικαλιστικές έριδες και μικρό εγωισμούς προτάσσοντας το κοινό συμφέρον του κλάδου προχωρώντας  άμεσα σε ένα νέο κύκλο διαλόγου ενοποίησης.

Επίσης , από τα όποια ιδιωτικά συμφωνητικά θα επισυνάπτει αυτός ο ενοποιημένος φορέας , αν δημιουργηθεί , δεν πρέπει να αποκλείει τα ελεύθερα ΤΑΞΙ.

ΠΗΓΗ:http://epitropiagonataxi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...