Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/11/2013..!


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε
Αράτου 21, 1ος όροφος, Τ.Κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ:2610-274.047 FAX:2610-275.778
E-mailoebesna1@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Κινητοποιήσεις – Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τη Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013  

Συνάδελφοι ,Αυτοαπασχολούμενοι, Βιοτέχνες, Έμποροι, Αυτοκινητιστές,
Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις διανύουμε τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση. Οι δείκτες της οικονομίας της αγοράς έχουν κτυπήσει κόκκινο . Η απραξία, η δραματική μείωση του τζίρου και η έλλειψη ρευστότητας αποτελούν το μόνιμο εφιάλτη των επιχειρήσεων προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις πολλαπλές υποχρεώσεις τους (λειτουργικές δαπάνες, Ασφαλιστικά ταμεία, Φορολογικές υποχρεώσεις, ρυθμίσεις, δώρα κλπ) σε μία περίοδο οικονομικής ύφεσης κατά την οποία κόβονται επιδόματα, μειώνονται μισθοί και συντάξεις, μειώνονται δώρα σε μισθωτούς και συνταξιούχους, αλλάζουν οι συνθήκες εργασίας και γενικότερα ο καταναλωτής υποφέρει και δε μπορεί να κινήσει την αγορά. 

Η κυβερνητική πολιτική που μας αφανίζει συνεχίζεται. Πραγματική ανεργία πάνω από 2 εκ. εργαζόμενους. Εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα για τους αυτοαπασχολούμενους. Σκληρή  φορολογία από το πρώτο ευρώ με 26%.Συντάξεις  και επιδόματα φτώχειας. Χαράτσια, απειλές και τρομοκρατία ότι θα μας βγάλουν στο δρόμο θα μας κάνουν κατασχέσεις  και θα μας στείλουν φυλακή. Διάλυση σε ότι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος, στην υγεία, την σύνταξη, την παιδεία.
 Στο παραπάνω εφιαλτικό πλαίσιο στο οποίο ζούμε και δουλεύουμε  πρέπει να  ορθώσουμε το ανάστημα μας, να βάλουμε επιτέλους φρένο σ’ αυτή την κατηφόρα. Γι’ αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους Ε.Β.Ε.– μέλη των Α΄/θμιων Σωματείων μας να συμμετέχουν στις κατά τόπους  εκδηλώσεις-συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες την Τετάρτη 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ μαζί με τους άλλους κοινωνικούς εταίρους και τα συνδικαλιστικά τους όργανα, κάλεσμα το οποίο μας έχει απευθύνει και η ΓΣΕΒΕΕ. 

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ μπορούμε να αντιδράσουμε δυναμικά απέναντι στα σκληρά και βάναυσα μέτρα της κυβέρνησης και της Τρόικα, όσο ακόμα υπάρχει δυνατότητα και διατηρείται ζωντανή η ελπίδα για ανατροπή της καταστροφικής  αυτής πορείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...