Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΑΡΘΡΟ Του Θύμιου Λυμπερόπουλου, προέδρου της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. Η ΔΑΚΜΜΕ κέρδισε με άνεση και αυτές τις εκλογές του ΣΑΤΑ:Νίκη και αποδοχή..!

Η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει η μεγάλη πλειοψηφία του κλάδου είναι για μας τιμή αλλά και κίνητρο για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να πετύχουμε τους στόχους
μας και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.
Μετά την ολοκλήρωση και αυτής της εκλογικής διαδικασίας, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους που τίμησαν και μένα και την παράταξη της ΔΑΚΜΜΕ με την ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει η μεγάλη πλειοψηφία του κλάδου είναι για μας τιμή αλλά και κίνητρο για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να πετύχουμε τους στόχους μας και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.
Η μεγάλη συμμετοχή των ταξιτζήδων σε αυτές τις εκλογές αποδεικνύει ότι αυτός ο κλάδος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Όσο θα παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, θα κάνει πάντα τις πιο σωστές επιλογές, είτε πρόκειται για την ανάδειξη των εκπροσώπων του, είτε πρόκειται για την προστασία του επαγγέλματος όπως έκανε δυο χρόνια πριν.
Αυτές οι εκλογές ήταν μια απόδειξη της αποδοχής και του έργου που έχει παράγει όλα αυτά τα χρόνια η παράταξη της ΔΑΚΜΜΕ. Παρά τον πόλεμο που δεχθήκαμε, στον οποίο χρησιμοποιήθηκαν για μια ακόμη φορά τα γνωστά ΜΜΕ, δεν πτοηθήκαμε και με τη βοήθεια και στήριξη των συναδέλφων δώσαμε την πιο αποστομωτική απάντηση. Η ΔΑΚΜΜΕ είναι και πάλι νικήτρια γιατί στηρίζεται μόνο στις υγιείς δυνάμεις του κλάδου. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους εσάς που δεν επηρεάζεστε ούτε από μαύρη προπαγάνδα, ούτε από κορώνες επίδοξων ηγετών που σας θυμούνται μόνο στις εκλογές.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδικάτου έχει πολύ δουλειά μπροστά του. Είμαι βέβαιος ότι οι σύμβουλοι όλων των παρατάξεων θα συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους και τις προτάσεις τους να ξεπεράσουμε δυσκολίες που υπάρχουν, και να λύσουμε ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας.
Η δύσκολη περίοδο που διανύουμε και ως χώρα και ως επαγγελματική ομάδα πρέπει να μας κάνει ακόμη πιο υπεύθυνους ακόμη πιο εργατικούς. Κατανοώ την αγανάκτηση και τον εκνευρισμό πολλών ανθρώπων για την σωρεία των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Όμως απαιτείται υπομονή και συνέχεια της προσπάθειας από όλους μας. Δεν έχουμε άλλη πιο αξιόπιστη  και ασφαλή προοπτική από τη δική μας μάχη, από τον δικό μας αγώνα. Το ταξί έχει χαράξει τη δική του πορεία και παρά τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, αντέχει, επιβιώνει, υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...