Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Καστοριά: Στον καιάδα τα ΤΑΞΙ..!

Είδος πολυτελείας αποτελεί η χρήση του ταξί στην Ελλάδα του 2013
Δύσκολες στιγμές, περνάνε και τα ταξί της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, καθώς
λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, δεν μπορούν να επιβιώσουν. Μάλιστα, ο κλάδος αυτός, ήταν από τα πρώτα θύματα της κρίσης, γιατί πολύ απλά ο κόσμος λέει πλέον το ψωμί-ψωμάκι, πόσω μάλλον να χρησιμοποιήσει ταξί ακόμα και σε περίπτωση ανάγκης.«Από όποια μεριά και να το δει κανείς, τα ταξί έχουν πληγεί. Τα περίφημα μνημόνια που καθημερινά τα πληρώνει ο κόσμος, η φορολογία, η ανεργία, οι αυξήσεις, δεν αφήνουν την επιλογή του ταξί», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Ταξί της Π.Ε. Καστοριάς Ιωάννης  Αμανατίδης.

Έως και 80% μειώθηκε η δουλειά

 «Οι ταξιτζήδες στην Καστοριά είναι σε άθλια κατάσταση. Περιττό  να σας πω ότι το90% από τους ιδιοκτήτες,  είναι βουτηγμένοι μέσα στα χρέη. Ένα βασικό στοιχείο  από αυτά τα χρέη είναι ότι εδώ και πολύ καιρό,  δεν μπορούν πλέον  αρκετοί συνάδελφοι πλέον να πληρώνουν το Τ.Ε.Β.Ε. που σημαίνει αυτομάτως, πως  δεν υπάρχει καν η στοιχειώδες  ιατρική περίθαλψη. Αυτό που ισχύει μέχρι και σήμερα για όσους δεν πληρώνουν,  είναι ότι  αν κάποια στιγμή θέλεις να μεταβιβάσεις  ή να πουλήσεις  την άδεια του ταξί σου δεν μπορείς, γιατί σου την παίρνουν. Υπάρχουν ταξιτζήδες που εννοείτε ότι χρεωστάνε και τις βενζίνες, όχι όμως μεγάλα ποσά, μιας και οι βενζινοπώλες, δεν μπορούν να αφήσουν και πολλά περιθώρια χρέους».

Μετρημένοι στα δάκτυλα οι πελάτες!

Μήπως είναι τσουχτερές οι τιμές;

Ο κόσμος υποφέρει



Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο με τις τοποθετήσεις του προέδρου των ταξί κ. Αμανατίδη στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Ορίζοντες Καστοριάς.

Αναστασία Τζάκα

tzaka@orizontespress.com

Χρύσα Κοσμίδου
xk@orizontepress.com


ΠΗΓΗ:http://fouit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...