Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΑΝΤ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ..!

Το τουριστικό πλεονέκτημα της Θεσσαλονίκης αξιοποιούν τα μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί ”Ερμής” της Θεσσαλονίκης. Όπως γνωστοποίησαν οι εκπρόσωποι του κλάδου από την Δευτέρα 8 Ιουλίου στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” θα λειτουργεί ειδικό σταντ του Σωματείου που θα παρέχει πληροφορίες και έντυπο ενημερωτικό υλικό με τα μνημεία και τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας για τους τουρίστες εσωτερικού και εξωτερικού.

Οι τουρίστες που θα κινηθούν προς την Θεσσαλονίκη θα έχουν την δυνατότητα να πληροφορούνται χρήσιμα στοιχεία για τα μουσεία και τα μνημεία, το ωράριο λειτουργίας ακόμη και το κόστος των διαδρομών (το υλικό που θα διανέμεται θα είναι στα Αγγλικά και στα Ελληνικά).

Το Σωματείο ζήτησε την συνδρομή των υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίες πρόσφεραν χάρτες και δίγλωσσο ενημερωτικο υλικό.

Ταξί με ξεναγό...

Έγινε γνωστό ότι τα ραδιοταξί του taxi way προσφέρουν το τελευταίο διάστημα μια επιπλέον υπηρεσία με ξεναγήσεις στην πόλη αν το ζητήσει ο τουρίστας με επαγγελματία ξεναγό. Οι εκπρόσωποι του συγκεριμένου ραδιοταξί που αριθμεί περισσότερα από 1200 μέλη θα τυπώσουν σύντομα περίπου χίλια έντυπα με αυτή την υπηρεσία, τις τιμές και τις διαδρομές. Βασική προυπόθεση φυσικά ειναι ο οδηγός να γνωρίζει μια τουλάχιστον ξένη γλώσσα.

ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...