Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΞΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..!

Μια νέα έρευνα που έκανε η βρετανική εταιρία Airport Τransfers (Airporttransfers.co.uk), που προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορεία από τα αεροδρόμια, έδειξε πως οι
χειρότεροι οδηγοί ταξί του κόσμου είναι αυτοί του Παρισιού ακολουθούμενοι από εκείνους της Ρώμης.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.162 βρετανοί εκδρομείς, οι οποίοι ταξίδεψαν κάπου στον κόσμο μέσα στους δώδεκα προηγούμενους μήνες. Κατά την άποψή τους οι Γάλλοι και οι Ιταλοί κρίθηκαν «εξαιρετικά αγενείς», έχοντας μάλιστα και την τάση να «πετάνε» τους επιβάτες έξω από το ταξί τους μόλις εκνευριστούν. Στη Ρώμη και στο Παρίσι είναι προτιμότερο κάποιος τουρίστας να χρησιμοποιήσει τα μέσα μαζικής μεταφοράς παρά τα ταξί, λένε οι περισσότεροι από όσους συμμετείχαν στην έρευνα. Επίσης αρνητικές κριτικές δέχτηκαν και οι οδηγοί ταξί στο Σαν Αντόνιο στην Ίμπιζα, στη πόλη Μαγκαλούφ της Μαγιόρκα καθώς και στο Ντουμπάι.

Από την άλλη, οι καλύτεροι οδηγοί ταξί αναδείχτηκαν αυτοί της Νέας Υόρκης, της Τενερίφης αλλά και της Ρόδου στην Ελλάδα. Ειδικά οι Νεοΰορκέζοι ταξιτζήδες φημίζονται για την προθυμία τους να μοιραστούν με τους πελάτες τους αστείες και περίεργες ιστορίες που διηγούνται, είτε από το δρόμο είτα για τους διάσημους πελάτες που εχουν μεταφέρει. Αλλά και οι οδηγοί των ταξί στο ελληνικό Νησί των Ιπποτών χαρακτηρίζονται «από τους πιο εξυπηρετικούς, χαμογελαστούς και ευγενικούς».

Όπως σημειώνει η έρευνα «οι ταξιτζήδες του Τόκιο φοράνε κοστούμια, λευκά γάντια και κρατούν το ταξί τους πεντακάθαρο, αλλά εξοργίζονται εύκολα, ειδικά αν ο πελάτης ακουμπήσει αυτός πρώτος τη πόρτα, διότι θεωρούν ότι το άνοιξε-κλείσε της πόρτας είναι αποκλειστικά δικό τους καθήκον».

«Επίσης, οι οδηγοί ταξί στο Χονγκ Κονγκ είναι συχνά εκνευριστικοί και γκρινιάρηδες, ιδίως αν η διαδρομή που επιλέξατε είναι πολύ μικρή, ενώ μην περιμένετε να πιάσετε κουβέντα μαζί τους, καθότι μιλάνε συνεχώς στο τηλέφωνο με μια από τις 3-4 συσκευές που διαθέτουν», σημειώνει η κάτοικος της κοσμοπολίτικης πόλης, Μάγκι Γουόνγκ.

ΠΗΓΗ:http://www.apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...