Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΑΡΘΡΟ:Του Μάκη Κασιδιάρη, αντιπροέδρου του ΣΑΤΑ Από το μάτι του κυκλώνα… στην κορυφή, Η ΔΑΚΜΜΕ νικήτρια των εκλογών του ΣΑΤΑ..!

Δεν ξέρω αν αυτό είναι το τίμημα όσων ηγούνται -όπως η ΔΑΚΜΜΕ- ενός επαγγελματικού κλάδου, ξέρω όμως ότι είναι προτιμότερο να καταναλώνουμε τη φαιά ουσία
για δημιουργικά πράγματα και όχι για ανούσιες και μικροπρεπείς ενέργειες.


Ο κύβος ερίφθει. Η μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών ταξί του κλάδου μας εμπιστεύτηκε για ακόμη φορά την ΔΑΚΜΜΕ. Στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΣΑΤΑ, η παράταξη μας ήταν με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, η μεγάλη νικήτρια. 

Οι συνάδελφοι, το κριτήριο των οποίων δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, έδωσαν σαφή εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να πετύχουμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν.


Η νίκη αυτή έχει ξεχωριστή σημασία για μας. Αφενός γιατί ήταν η πρώτη εκλογική αναμέτρηση μετά τα γεγονότα του 2011 και αφετέρου γιατί η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν εντυπωσιακή ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Οι σχεδόν 2000 συνάδελφοι που μας εμπιστεύτηκαν έχουν – και καλώς έχουν- την απαίτηση από μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να εκπροσωπήσουμε επάξια τον κλάδο μας στα κέντρα αποφάσεων και στις αρμόδιες αρχές.


Πριν από τις εκλογές του Συνδικάτου, η ΔΑΚΜΜΕ βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και πολεμήθηκε –τις περισσότερες φορές – με βρώμικο τρόπο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το τίμημα όσων ηγούνται –όπως η ΔΑΚΜΜΕ- ενός επαγγελματικού κλάδου, ξέρω όμως ότι είναι προτιμότερο να καταναλώνουμε τη φαιά ουσία για δημιουργικά πράγματα και όχι για ανούσιες και μικροπρεπείς ενέργειες.


Το νέο προεδρείο θα αρχίσει την δράση του από κει που σταμάτησε. Υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με το υπουργείο Μεταφορών και με το υπουργείο Εργασίας και με τον ΟΑΕΕ και όλους τους υπόλοιπους φορείς για θέματα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Όσα σας έχουμε ανακοινώσει από αυτή εδώ την εφημερίδα, είμαι βέβαιος ότι θα πραγματοποιηθούν. Μετά από κάθε συνάντηση με στελέχη της κυβέρνησης αποτυπώνουμε με ακρίβεια και χωρίς υπερβολές ή αισιόδοξες προβλέψεις το περιεχόμενο της συζήτησης ή τις υποσχέσεις που λάβαμε από τους συνομιλητές μας. 

Σαφώς και δεν έχουμε στόχο να δημιουργήσουμε εφήμερη χαρά για τους συναδέλφους μας, ούτε υπάρχει κανένας λόγος να διαστρεβλώσουμε την αλήθεια. Θεωρούμε ότι πολύ σύντομα αυτές οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης θα γίνουν νομοθετικό έργο.

ΠΗΓΗ:http://www.satataxi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...