Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΈΛΛΗΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ..!

4.667.097.6 χιλιόμετρα!

Ο Έλληνας οδηγός ταξί, Γεώργιος Σαχινίδης, από την Θεσσαλονίκη κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα χιλιόμετρα σε ένα
μόνο αυτοκίνητο!

Γι' αυτό και δώρισε την Mercedes του, μοντέλο του 1976, στο Μουσείο Συλλογής της Mercedes Benz. 

Μπορεί εξωτερικά να φαίνεται σαν μία κλασσική Mercedes, όμως εσωτερικά, ειδικά αν κοιτάξει κανείς τον χιλιομετρητή του, θα δει ότι το αυτοκίνητο έχει διανύσει περισσότερα από 4,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα. 

Αυτή η τεράστια χιλιομετρική απόσταση, που έχει διανύσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αποτελεί το τέλειο επιχείρημα για να πειστούν οι υποψήφιοι αγοραστές, ότι τα αυτοκίνητα της Mercedes Benz μπορούν να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα πριν “πεθάνουν”. Και αυτό γιατί αποτελεί την μεγαλύτερη καταγεγραμμένη απόσταση (χιλιομετρική) μέχρι σήμερα!



Για την ιστορία, ο κ. Σαχινίδης αγόρασε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από την Γερμανία το 1981, έχοντας ήδη περίπου 220.000 χιλιόμετρα, και με αυτό επέστρεψε στην Ελλάδα. Από την ημέρα που έφτασε στην Θεσσαλονίκη και μέχρι τον Ιούλιο του 2004 το χρησιμοποιούσε σαν ταξί 24 ώρες την ημέρα. Κατά το διάστημα αυτό, ο ιδιοκτήτης βασίστηκε στην αυθεντική μηχανή του αυτοκινήτου και δύο εφεδρικές, τις οποίες άλλαξε εκ περιτροπής 11 φορές!
Δεδομένου ότι ο κ. Σαχινίδης δώρισε το αυτοκίνητο του, η εταιρεία αποφάσισε να του δώσει ένα ολοκαίνουριο μοντέλο και συγκεκριμένα το νέο C 200 CDI.
με πληροφορίες από pathfinder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...